Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Naše planeta je věda 🌍🥀


KukisTV

Hráč

38
13.12.2021 21:22

Zdarec.

Už delší dobu jsem se chystal na fórum něco sdělit. Dovolím si snad říct, že rok, možná dva mám v hlavě myšlenky co se týče hlubšího tématu, ale vezmu to zrychleně a zkrátka.

Mám pro vás jedno doporučení a chtěl bych vás poprosit, jestli by si každý z vás udělal chvíli času, přesněji hodinu a 14 minut, zapnul si Netflix nebo si najít na internetu dokument:

Prolomit hranice: Naše planeta je věda - Breaking Boundaries: The Science of Our Planet .

Nebudu řešit nějaký detaily, podívejte se prosím na to a udělejte si o tom prosím každý nějaký názor. Vím, že svět nejde změnit během jednoho dne a je jenom na nás, jestli tu planetu úplně dojebem zničíme, nebo s tím něco uděláme. Když s tím nic teď neuděláme, tak už za 40, 50 let tady nikdo z nás nebude. Ač občas na fórum nebo Discordu můžu vypadat jako idiot, tak tohle myslím hodně vážně.

Děkuji za váš čas, mějte se krásně. Pura Vida - Karlík 🥀

Dave323

Hráč

32
13.12.2021 21:26

Ola, určitě doporučím, jestli vás něco takového chytne, určitě doporučuji i "A Life on Our Planet" od Davida Attenborougha.

Lofanek

Hráč

32
13.12.2021 21:33

Odporucam, je urcite dolezite hovorit o tejto teme. Ved hodinka nikoho nezabije 🙃


Powered by LeoSight IFS
LT~37