Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unban (perma)


Mrkvak

Hráč

3
14.12.2021 13:00

Zdravím , cca pred 2 mesiacmi som obdržal permanentný ban od @Puding v podstate za troll.
Teraz Vám to tu trošku vysvetlím čo sa vlastne dialo : No kedže mna skimo už v tú dobu nejak extra nebavilo choval som sa velmi arogantne k ostatním hráčom a členom admin teamu , kazil som ostatným hráčom celkom dobré rp ackie za čo sa teraz ospravedlnujem ale v tú dobu mi to bolo celkom jedno. Po nejakej tej dobe mi skimo aj začalo celkom chýbať a myslím si že už som sa celkom uvedomil a dostal rozum na to aby som mohol dostať druhú šancu. 2 mesiace bola celkom dlhá doba na to aby som si aj tie pravidlá niekedy prečítal a uvedomil som si že som robil niečo zle. Dúfam že ked mi dáte druhú šancu tak sa tieto veci nebudú opakovať a budem sa chovať ako človek a nie ako kár. Ešte raz by som sa chcel všetkým úprimne ospravedlniť a hlavne dzardysovi ( @Dzardys ) ktorému som to robil vtedy naschvál lebo mi nesadol ale tak každý sme nejaký a treba to rešpektovať. Dúfam že mi puding umožníš ešte si zahrať na skime a dáš mi druhú šancu. Toto by bolo odomna asi všetko. Všetkým ktorý si to čítaju prajem pekný den

Mrkvak

Hráč

3
14.12.2021 19:05

ghostíme @Puding :D

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
15.12.2021 16:50

Ti dám, že ghostíme.

Dostal jsi ban za to že jsi dělal jednoduše hovadiny a bylo na tebe mraky stížností. Ban padl před přibližně dvěma měsíci..a tak, proč ti ještě nedat šanci?
Další perma by už ale mohla být poslední. Až se dostanu do hry tak ti dám unban. Nepodělej to :P


Powered by LeoSight IFS
LT~34