Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban alebo skrátenie banu


StenSk

Hráč

5
14.12.2021 15:56

Dobrý den,

Chcem sa spytat ake Non RP injuries som urobel ked som normalne zaparkoval auto k svojmu domu a musel som ist off z dovodu elektrika sa šla dorobit z minula, Takže chcem zažiadat o UB alebo o skrátenie trestu pretože ja vážne neviem čo som mohol urobit ako Non RP injuries Dakujem.

https://ctrlv.sk/xxbW

 

 

 

 

 

 

StenSk.

14.12.2021 15:57

Je to za tu banku, kterou jste vykrádali, dostal jsi pár shotů a vesele sis jel dál. Pokud mi ukážeš log, kde sis injuries dal, určitě ti to zkrátím. 

StenSk

Hráč

5
14.12.2021 16:03

Jaj tak za tu banku chápem ma zrážal typek bezdovodne a tym pádom som to neerpil a viem vy si poviete že pomáhal PSA no ale takto nebolo ten týpek šiel už pomne dlhšiu dobu v BB kde sa mi vyhražal nožikom, a nakoniec ma našiel v PC kde ma nasledne zrážal a ja som to nerpil tym pádom ano mal som pretože sa všetko RPi viem je to aj moja chyba ale aj toho hráča a injuries nemám pretože niakym sposobom som si šiel kupit auto takže som nato uplne sa nato vo vášom prípade som sa nato RP vykašlal no, nevykašlal len som nevedel že čo a ako stým keby som šiel spet som v lochu + auto odtiahnute a to vezenie by nebolo že krátko ešte dlhšie ako je tento ban tak preto som to neerpil ano ospravelnujem sa ešte raz všetkým učastnikom tejto RP akcie 

@Dzardys

14.12.2021 16:06

Teď ses mi přiznal veřejně k dalšímu porušení pravidel, já mluvil o tom, jak tě postřelil policista, což jsem viděl i na videu. 

StenSk

Hráč

5
14.12.2021 16:08

Nič viac ako toto som neporušil, a ano viem že mam postrelel policista sam to viem aj si to uvedomujem ale dokym by som písal a RPil by ma zabil tak ako tak 

14.12.2021 16:12

Protože jsi mi neposlal nic usvědčujícího, že by byl trest zbytečný, žádost ti zamítám a tento příspěvek uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~45