Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban


Samikxd

Hráč

3
14.12.2021 16:22

Zdravím, tímhle bych se chtěl omluvit celému A-Teamu, hráčům a hlavně Ratajovi za všechny urážky co jsem na vás napsal. Můj permaban byl udělen 30.10.2021 v 23:36 za uražení A-teamu, abych se vyjádřil v tu dobu mě už nějak přestávalo bavit Skimo nevěděl sem co mám erpit a nechtěl sem jen tak odejít, tak proto jsem si řekl, že prostě budu jezdit a zabíjet hráče poté co jsem zabil PSA tak mi napsal Dzardys že jaký sem měl důvod už si nepamatuji co jsme odpověděl a asi za 20min sem mu napsal docela hodně ošklivou PMku kde bylo napsáno několik nadávek na A-Team a na Rataje. Poté co jsem dostalo permaban tak jsem po pár týdnech jsem neměl co dělat a docela mi Skimo začalo chybět přemýšlel jsem co napíšu do unbanu, ale nevěděl jsem tak sem tam naspal že za to může můj bratr pak jsem čekal docela dlouho a nic se nedělo, tak sem si říkal, že asi už nedostanu unban a asi po 3tydnech jsem se koukal na Leosight a vyděl jsem to co tam napsal Dzardys a řeknul jsem si, že třeba mám šanci tak jsem napsal úplně to samé co asi před 1měsícem nevím přesně a to nestačilo, takže píšu tohle tímhle bych se chtěl omluvit teda všem které jsem poškodil a rád bych se vrátil na Skimo mám docela dost plánu co bych tam erpil. S pozdravem Sam

24.12.2021 00:01

Ban za urážení admin týmu. Co k tomu dodat. Evidentně máš problém s respektováním autorit... Nebo jsi jednoduše ještě nedospěl do fáze života, kdy si uvědomíš, že nejen rodiče by se měli poslouchat. Ale nebudu tu moralizovat. Permaban jsi ode mě dostal nějakou dobu nazpět, žádost sice nepovažuji za jednu z nejlepších, ale vidím, že ses snažil.
Doporučuji ti, abys přehodnotil své chování v minulosti, ani jeden bychom přeci nechtěli, aby se tento incident opakoval. K banu nemám daleko a mohu ti jej velice rychle vrátit. Tak si utíkej zahrát a nezlob.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~23