Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Životní příběh Francise ElMuertose


15.12.2021 08:50, naposledy upraveno 15.12.2021 15:41 uživatelem marekvoe

Francis ElMuertos se narodil 12.4.1970 ve Spojených státech mexických v pobřežním městečku La Pesca, Franku ElMuertosovy a Dolores ElMuertosové. Své dětství strávil převážně fotbalem a koupáním se v mexickém zálivu společně se svou sestrou Lourdes La Emiliovou (za svobodna ElMuertosovou) Mladý Francis se vždy zajímal o automobily a motocykly, proto sbíral plastové modely těchto aut převážně modely amerických mustangů se kterými si na základní škole hrál pod lavicí, Francis byl velice vznětlivé dítě, ztratil nervy velice rychle a nebál se konflikty řešit pěstně. Několikrát byl odeslán k psychologovy, který potvrdil že Francis má časté záchvaty agrese a také mu bylo diagnozováno ADHD.

 I přes záchvaty agrese se mu podařilo vychodit základní školu. Kvůli své zálibě si vybral učební obor - Automechanik po přestup na střední školu si rychle uvědomil že projevy jeho agrese bude muset omezit ale protože ho tento obor bavil nebyly tak časté. Po vyučení automechanikem se rozhodl že si otevře se svým otcem vlastní opravnu pro automobily, kterou pojmenoval velice originálně "Opravna ElMuertos" kde pracoval 11 let, až do smrti jeho otce, kdy už nebyl schopen sám udržovat opravnu v provozu, proto byl nucen jí uzavřít. Protože mu chyběli peníze rozhodl se pracovat pro mexické gangy jako pouliční dealer drog. Brzy se dostal do konfliktu s nepřátelským kartelem Sinaloa a ze strachu o svůj život rozhodl se zapsat do mexického námořnictva kde sloužil 7 let. Byl propuštěn po úrazu páteře ,který se mu ve službě stal. Několik dalších let přežíval jako řidič kamionu než se rozhodl si svůj život trochu opepřit a přestěhovat se do San Andreas kde byl zájem o řidiče kamionu opravdu vysoký. To ještě ale nevěděl, že ohrožení řidičů kamionů je v tomto státě opravdu vysoké. Koupil si malý domeček v Prickle Pine a začal pracovat. Netrvalo dlouho dokud nebyl poprvé ozbrojeně okraden v kamionu na cestě do San Fierra ,kde utrpěl několik střelných zranění.

Když ho po měsíci konečně propustily z nemocnice, potkal svého synovce Gonzala La Emilia se kterým se rozhodl ,že založí malý ochranářský spolek Klub Las Farmacias ve kterém se všichni chrání navzájem. Po několika měsících se ale rozhodl ,že spolek předá právě svému synovci jelikož v něm viděl vyšší potenciál. A co se s klubem Las Farmacias stalo poté ? To už nikdo neví.

Zeintar

Hráč

49
15.12.2021 13:24

Nechci ti do toho kecat, jo, ale když už děláš rámeček, možná bych vybral nějakej rámeček, kterej na sobě nemá vodoznak 


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024