Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Holub


Holub

Hráč

46
16.12.2021 14:34

Zdravím všechny hráče, kteří si tuhle žádost čtou.

Pravděpodobně vás udivuje, že zrovna já si žádám o unban i když většinu lidí se kterými jsem se bavil pravděpodobně na prvním místě udivuje, že jsem vůbec ten ban dostal.

Už je to více jako měsíc co jsem ban održel. Ban jsem dostal za to, že jsem se sám přiznal k bugování, kterým jsem si neférově přišel k hromadě peněz ke kterým by se normální hráč nepřiblížil ani za rok. Ban jsem přesněji obdržel 11.11. za dlouhodobé a mnohonásobné zneužití bugů (tedy spíš on to byl exploit, ale to je vedlejší). Porušil jsem pravidlo č.4 Využívání cheatů, hacků a/nebo případných bugů je zakázáno. Bugy objevené při hraní je hráč povinen oznámit prostřednictvím ticketu (leosight.cz/ticket).
Detaily toho v čem vlastně bug spočíval nebudu zveřejňovat (to už tady udělal na TSku někdo jiný)i když byl bug/exploit opraven.

Chtěl bych se tímto omluvit všem hráčům, že jsem si takhle neférově přivydělal a měl tak výhodu oproti všem, kteří si vydělávali bez jakéhokoliv porušovaní pravidel. Taktéž bych se chtěl omluvit všem členům AT, kteří museli tohle řešit.

Myslím si že nemusím tady objasňovat proč jsem tohle všechno vlastně podstoupil (a to nemluvím jen o využívání daného exploitu, ale i o snahu o jeho zefektivnění), přeci jen asi každý hráč by na mém místě udělal podobnou věc protože každého láká něco, co je v rozporu s pravidly a dokáže se tak zvýhodnit oproti ostatním. Zároveň s tímhle přichází pocit adrenalinu (který mě tedy popravdě řečeno spíš sral a dělal ze mě definici pojmu paranoia, pač některé "sessions" jsem vynechal jen kvůli tomuhle) protože nikdy nevíte zda vás někdo z členů AT nesleduje. Po celou dobu jsem si uvědomoval, že to není spravně a že bych tohle neměl dělat v žádným případě. Nakonec jsem se i sám přiznal k bugování (kdy jsem tedy předhodil sebe a Zeintara), přiznání však přišlo v dobu kdy jsem se pohádal s jedním z lidí se kterými jsem se tímhle bugem/exploitem zvýhodňoval. Po našich hádkách, které jsme měli jsem se jednoho dne rozhodl napsat Dzardysovi a požádat ho o to, zda by jsme se mohli sejít ve stejné roomce a o něčem promluvit. Dzardysovi, Ratajovi a Flájovi (ktery u toho prostě chtěl být, tak proč ne) jsem objasnil v čem vlastně spočívá tohle bugování, řekl jsem mu kdy jsme s tím já a Zein přibližně začali a do kdy jsme to dělali, následne jsem mu řekl kolik jsem přibližně vydělal tímhle způsobem. Po tomhle rozhovoru mi byl udělen permaban a smazán majetek v přibližné hodnotě co jsem nabugoval.

Chtěl bych si tedy tímto způsobem požádat o unban a ještě jednou se omluvit všem hráčům a členům AT kteří to museli řešit. Uvědomuju si, že jsem udělal hodně, ale že hodně velkou chybu a lituju toho. Z této chyby jsem se alespoň ponaučil a chtěl bych aby jste mi odpustili za všechno co jsem způsobil svou nedbalostí. Jako poslední bych chtěl vyzvat všechny, aby nezneužívali bugy, nestojí to za to. Navíc riziko, že se na něco takového přijde, není zrovna malé, takže vidina toho, že z toho odejde spokojení a obohacení je stejně pravděpodobná, že Paprik najde pěknou a levnou RX-7.

S pozdravem, Holub.

16.12.2021 15:22, odstraněno 2.1.2022 02:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Nexoys

Hráč

20
16.12.2021 16:24

ano! 🥲

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19.

Zeintar

Hráč

49
16.12.2021 16:47

Ikdyž se to nedá brát tak, jak to spousty lidí bere "On je fakt dobrej, přiznal se k bugování", protože to bylo v afektu v aféře semnou, jsem pro unban (a ačkoli ho stále nemám rád). Všechny peníze, co jsme si nabugovali, byly odebrány a bug byl ihned fixnutý. Navíc, Holubovi a mně byly odebrány některé vozy s unique handlingem (trvale smazáno a bylo to finančně bráno stejně, jako bez uniqu), myslím si, že to byl dostatečný trest.

16.12.2021 20:22, odstraněno 20.7.2022 11:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Borwyx

Hráč

15
16.12.2021 23:11

Ahoj @Holub,
souhlasím s @lolcz, pokud bys měl dostat unban, tak nejlépe jedině s komplet novou postavou, ať je to spravedlivé. Druhá šance? Jo, ale hezky od začátku. Zároveň bych chtěl ale poukázat na to, že Holub je právě jeden z těch lidí, co dělali RP na serveru příjemnější a kvalitnější. Já věřím, že ses poučil a dělat to už nebudeš.

Schitzu

Hráč

26
17.12.2021 08:51

Tak abych se vyjádřil, Toasta znám nějakou dobu, za ten čas vím že RP ovláda moc dobře. A také i z AT hlediska to byl super člověk. Udělal nám tady hodně velkou část CarPacku. A teď k bugováni. Jo, bugovali peníze.... Já taky a ještě pár lidí. No či už @Holub ale i @Zeintar ty peníze nedali jenom do aut které si koupili. Ale hodně šlo do RALLY EVENTS. Myslím že vám udělali asi nejlepší RP na Skime co kdy bylo. To co napsal @lolcz a @Borwyx je blbosť. Takže, smazat jim celý majetek? Blbosť. Postavy mají nějakou dobu. Za tú dobu si toho hodné vybudovali. Takže né, určite nesouhlasím s názorem ,,jedině s komplet novou postavou,,. Nevím proč by se to dělalo... Či už z závisti od @Borwyx že Toastove SLko pojede jeho pujčené FFko nebo fakt nevím. Prostě autá co tam měli nech tam ostanú, peníze a věci které koupili z bugováni byly odebrány. Tak proč stále řešit nějaký reset postav? 

Já sem rozhodně pro Unban, myslím že by se mohlo navrátit aspoň nějaké to RP.

22.12.2021 14:01

Ahoj, rozhodl jsem se, že se k tomuto případu také vyjádřím veřejně. 
Ačkoliv se to celé dělo a zabanovalo v době, než jsem se na server vrátil, přesto jsem se rozhodl sdělit svůj vhled.
Nechci tu řešit kauzu okolo bugování peněz - tohle už tu bylo proprané několikrát a vzhledem k tomu, že jsem tu nebyl abych na to měl názor z první ruky, názor na to mám jen takový, že to bylo špatné a že je polehčující okolnost, že se k tomu viníci přiznali, ať už dobrovolně, či pod nátlakem. 

Co ovšem udělat můžu, je vyjádřit se k osobě @Holub -a. 
Znám ho už dlouho (ještě za minulý účet/přezdívku a vlastně ještě z dob, než jsme vůbec na Skimo přišli), nikdy jsem s ním neměl výraznější problém. Na druhou stranu jsme ani nebyli nějak zvlášť dobří přátelé (prostě jsme spolu hráli, občas kecali na TSku a tak.). Proto si myslím, že můžu poskytnout celkem objektivní názor. 

Holub je určitě na Gaussově křivce výřečnosti členů komunity v pravém extrému, tedy nebývale schopný řečník/pisatel, nicméně to je zároveň pochvala i upozornění - Je to velmi dvousečná zbraň. Holub je schopný psát a mluvit, že se to dá poslouchat, má to hlavu i patu a povětšinou jak gramaticky, tak slohově naprosto korektní. Naopak ale zároveň umí používat slova tak, že jimi dokáže ostatní ovlivnit a tady se dostáváme k meritu věci. Holub poměrně často jednu věc říká, druhou si myslí a třetí ve skutečnosti dělá - tedy není poprvé, kdy byl na portálu trestán za bugování peněz, nebo kdy šel až do trucovitého sporu s vedením, nebo třeba většinovou částí AT. 

Když řeknu, že věřím Holubovi, že už nikdy nezneužije bug, když na nějaký příjde? Ne, to mu fakt nevěřím. Ale mluvil jsem o tom, že to bude objektivní, takže jen hanit a kritizovat rozhodně nechci a nebudu a v podstatě stejně jsem jen napsal to, co každý nějakým svým způsobem ví, nebo zjistil. 

Co se stane, když se Holubovi udělí unban? Na Skimo se vrátí jeden z nejlepších RP hráčů, které kdy tato komunita za svých 6 let existence Skima v různých instancích zažila a to myslím upřímně. Holubovy postavy jsou uvěřitelné, zůstávají IC i když ostatní kolem dělaj kraviny a všeobecně by se od něj valná část hráčů mohla učit, co to znamená pravidlo 1 serveru. Myslím si, že Skimo si zaslouží IC postavy, jako jsou ty, za které hraje Holub a myslím si tudíž, že Holub si zaslouží i tu druhou šanci na téhle instanci serveru. 

TLDR; Můj verdikt? Jsem pro a to především kvůli tomu, že vím jak kvalitní RP dokáže Holub střihnout a server takové hráče potřebuje. 
Děkuji za pozornost
VlkoVod out

28.12.2021 16:53

Ban ti bude zrušen. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~173

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo