Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lepší fungování soudu


ChainsBoden

Hráč

5
17.12.2021 01:44, naposledy upraveno 17.12.2021 01:47 uživatelem ChainsBoden

Prý se na to muže čekat i třeba půl roku, rozumím tomu že je to RP a má to bejt reálný, ale v realitě se snažej pracovat co to jde, jen je toho hold hodně..

To by taky mohl být argument, právě PROTOŽE to je RP, dokážu si představit že tací tu takovou dobu nebudou ani hrát, a v jako mém případě, čekat půl roku třeba na to aby si moje IC postava začala budovat kariéru dokáže být osina v zadku 

Taktéž pochopím i to, že na to třeba nejsou lidi=sežeňte lidi co se o to budou starat 

Asi to platí i pro tickety atd..

byl by to fajn zlepšovák

17.12.2021 03:50

Věř, že opravdu nenecháváme lidi čekat na něco půl roku kvůli RP. Odpověděl jsi si sám, nejsou na to lidi. Sehnat lidi není snadné, protože málo kdo to dělat chce. Je to totiž celkem pakárna. A z lidí co to dělat chtějí je jen malý zlomek schopných a spolehlivých. Nemůžeš velké pravomoce svěřit úplně každému.

S tickety je to zrovna tak. Nenecháváme je tam viset dlouho záměrně, prostě je nestíhám řešit, protože půlka z těch ticketů je pro mě a je jich tam ve frontě 300. Druhá půlka ticketů by sice mohla zmizet, protože je mohou řešit i ostatní admini, ale ti zase mají spousty práce s reporty ve hře. Řešení je opět sehnat více lidí a opět je tu stejný problém. Je málo schopných a spolehlivých lidí, ze kterých bychom mohli vybírat.

ChainsBoden

Hráč

5
17.12.2021 12:56, naposledy upraveno 17.12.2021 14:33 uživatelem ChainsBoden

Věřím, bylo mi to pouze oznámeno v HelpChatu ve hře, tudíž nevím co je na tom pravdy, samozřejmě point to nemění, zrovna třeba já bych byl ochotný mít nějakou zodpovědnost o kterou bych se mohl starat, a předpokládám, že takových lidí je tu více, rozumím že není asi uplně takovýhle lidi sranda nebo nějak záživný hledat, ale přecejenom point to nemění. Všechno se odvíjí od nařízení a pravidel vedení, tudíž jak se to vyřeší nebo ne, záleží na vás, já dal pouze a jenom návrh co se mi zdálo že by dokázalo vylepšit In game experience

A jestli vězí ten problém se svěřováním pravomocí, svěřujte jen ty k daným topicům, člověk se zajede a šlo by to, pokud by dělal neplechy a vymýšlel lumpárny, furt máte větší pravomoce a můžete to utnout.

17.12.2021 15:31

Nábor do Helper týmu (ze kterého se pak postupuje do AT) je otevřen, stejně tak nábor soudců. Lidi hledáme neustále, ale ani s jedním neděláme head hunt. Máme prostě nábor a kdo se přihlásí, toho zvažujeme. Pokud se domníváš, že bys byl dobrý ať už na té IC nebo OOC pozici, tak se na ni můžeš přihlásit.


Powered by LeoSight IFS
LT~50