Osobní údaje
Titul: JUDr. Mgr.
Křestní jméno: Antonia
Příjmení: Van Nistelrooy
Telefonní číslo: 319398
Datum Narození: 14.4.1991
Místo narození: Den Haag, Nizozemsko
Vzdělání
Střední odborná škola informatiky a ekonomie - Rotterdam
2006 - 2010
Fakulta aplikovaných věd - magisterské studium v Plzni
2010 - 2012
Masarykova univerzita - Právnická fakulta v Brně
2012 - 2018
Praxe
2006 - 2010: Praxe jako ekonomka v automobilce Donkervoort.
2010 - 2010: Neustálé praxe ohledem magisterského studia.
2012 - 2018: Neustálé praxe ohledem právnické práce.
2018 - 2019: Ekonomka pro firmu Unipetrol.
Něco o mně:
Jmenuji se Antonia, celým jménem Antonia Van Nistelrooy a pocházím z rodného města Den Haag, začala jsem svojí vzdělávací cestu na střední odborné školy informatiky a ekonomie v Rotterdamu kde jsem zjistila že mě tento obor baví, poté jsem se rozhodla vyrazit za vzděláním do České Republiky kde jsem prošla fakultou aplikovaných věd a Masarykovou univerzitou v Brně, taky jsem si zkusila Ekonomku na rok ve firmě Unipetrol. a dříve i ve známé Nizozemské automobilce Donkervoort, mám ráda sci-fi filmy a sport, ráda lyžuju a vařím, dříve jsem se rozmýšlela jestli nepůjdu na kuchaře ale nakonec jsem šla na ekonomku. Mám staršícho bráchů Stuarta který vyrustál v Americe protože jsem napůl Američanka a táta byl Američan, mám ještě mladšího brášku Luuka kterému je 12 let.
Datum: 10.4.2020 JUDr. Mgr. Antonia V. N.
Osobní údaje
Titul: JUDr. Mgr.
Křestní jméno: Antonia
Příjmení: Van Nistelrooy
Telefonní číslo: 319398
Datum Narození: 14.4.1991
Místo narození: Den Haag, Nizozemsko
Vzdělání
Střední odborná škola informatiky a ekonomie - Rotterdam
2006 - 2010
Fakulta aplikovaných věd - magisterské studium v Plzni
2010 - 2012
Masarykova univerzita - Právnická fakulta v Brně
2012 - 2018
Praxe
2006 - 2010: Praxe jako ekonomka v automobilce Donkervoort.
2010 - 2010: Neustálé praxe ohledem magisterského studia.
2012 - 2018: Neustálé praxe ohledem právnické práce.
2018 - 2019: Ekonomka pro firmu Unipetrol.
Něco o mně:
Jmenuji se Antonia, celým jménem Antonia Van Nistelrooy a pocházím z rodného města Den Haag, začala jsem svojí vzdělávací cestu na střední odborné školy informatiky a ekonomie v Rotterdamu kde jsem zjistila že mě tento obor baví, poté jsem se rozhodla vyrazit za vzděláním do České Republiky kde jsem prošla fakultou aplikovaných věd a Masarykovou univerzitou v Brně, taky jsem si zkusila Ekonomku na rok ve firmě Unipetrol. a dříve i ve známé Nizozemské automobilce Donkervoort, mám ráda sci-fi filmy a sport, ráda lyžuju a vařím, dříve jsem se rozmýšlela jestli nepůjdu na kuchaře ale nakonec jsem šla na ekonomku. Mám staršícho bráchů Stuarta který vyrustál v Americe protože jsem napůl Američanka a táta byl Američan, mám ještě mladšího brášku Luuka kterému je 12 let.
Datum: 10.4.2020 JUDr. Mgr. Antonia V. N.