Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban/perma


neznamy#3302

Smazaný účet

2
17.12.2021 19:48

Ahoj milý hráči, a A-Team. Chtěl bych zažádat o UNBAN.

Proč si dostal ban? --> Dostal jsem perma ban, za že jsem typkovi zukradl audi quattro a nezaplatil jsem mu, a ujel a pote se to řešilo, a dostal jsem bananové ostrovy.

Proč chceš unban? --> Nejprv se omlouvám za to, co jsem vše zpusobil chápu není to lehké ale lidi se měni, a mohli by jste mi dat šanci. Postoupil jsem dost v RP a hraju Fivem a MTA, a tak proto chci zpatky hrat na serveru Skimo, doufám že by to bylo možné, protože Skimo mi dost chybi, a uvědomuju si co jsem tam dělal na kraviny. A to mě moc mrzí. Doufám že mi dáte ješte jednu šanci. Děkuji za každý koment či nějaky Emote, a ješte děkuji že jste si to přečetli.

 

@Rataj

Pozdravem: Black <3

6.3.2022 23:48

Ahoj @neznamy#3302,

prošel jsem tvou historii. Pokud dobře vidím, již jsi dostal minimálně tři permanentní bany. Z toho důvodu ti žádost zamítám, šancí jsi dostal již několik a všechny jsi promrhal. Můžeš si ovšem podat novou žádost o UB a vysvětlit v ní jednotlivé permanentní bany, které jsi dostal. Pokud si je obhájíš, nebráním se možnosti ti dát UB.


Powered by LeoSight IFS
LT~21