Já tady mám rozhodně tohle, což je můj vlastní playlist, dále Morčata na útěku, Neffex celkově, z Český rapový scény jedině Neny a spousta dalších legendárních písniček ať už z filmů, nebo her a samozřejmě Církev Satanova. (Respect for @Dave323) A samozřejmě, nesmím vynechat Mystic Prophecy a občas potěší i nějaký slušný Pop, nebo Hip Hop a poslední dobou, jsem přišel na chuť i Dark Country, Epic Rocku a Epic Bluesu - a na toto poradím i přímo tento kanál. Vím, je to docela různorodá hudba/různorodé styly, ale já to prostě miluju. 

Já tady mám rozhodně tohle, což je můj vlastní playlist, dále Morčata na útěku, Neffex celkově, z Český rapový scény jedině Neny a spousta dalších legendárních písniček ať už z filmů, nebo her a samozřejmě Církev Satanova. (Respect for [user:4008]) A samozřejmě, nesmím vynechat Mystic Prophecy a občas potěší i nějaký slušný Pop, nebo Hip Hop a poslední dobou, jsem přišel na chuť i Dark Country, Epic Rocku a Epic Bluesu - a na toto poradím i přímo tento kanál. Vím, je to docela různorodá hudba/různorodé styly, ale já to prostě miluju.