Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zrušení/Zkrácení Banu


Wouwix

Hráč

12
17.12.2021 21:32

Ahoj, normálně jsme převáželi zbraně, po několika prodejích přijela Policie San Andreas. 3 auta, každé jelo na jinou stranu a začala honička. Problém začíná v tom, že PSA si zaměňuje výraz auto a tank. Samozřejmě nejde všechno zachytit na záznam a koukat při tom zároveň rovně po směru jízdy. Přehlédneme-li sražení několika lamp a tak podobného, což je u nich klasika. Zranění na videu odpovídá, jak v čem jedu, tak co by v realitě mohlo nastat, samozřejmě některý výraz jako "jebla o volant" asi není moc přesný. Nechápu teda, v čem přesně nastal u Dzardyse rozsudek, že neproběhlo RP zranění.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GlIxheV6cuQ

18.12.2021 10:00

Ban ti byl udělen především za tohle, protože to je stejnej trash jako "pásy cukly". Užití vulgarit namísto detailnějšího popisu inj není cestou, při níž bys potěšil jakéhokoli administrátora. Doufám, že se tomu vyvaruješ, a že tvé žádosti o unban příště nebudou pouze poukazováním na chyby ostatních. Máš to zrušené, jdi si zahrát. Plus ti mohu do příště doporučit se naučit řešit problémy sám a ne skrze kamaráda s arogantním postojem. 


Powered by LeoSight IFS
LT~24