Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - NoOneFromYou


NoOneFromYou

Hráč

17
17.12.2021 21:57, naposledy upraveno 31.12.2021 12:23 uživatelem NoOneFromYou

Dobré odpoledne, toto je upravená žádost o unban ze dne 31.12.2021, aby to mělo nějakou hlavu a patu, protože před tím to bylo úplně na nic.

 Takže, kde by jsem začal? Dne 11.11.2021 mi byl udělen permanentní ban, na základě neshody mezi @Holub a @Zeintar , součástí této neshody se stala věc, při které Holub zakročil až k tomu, že nahlásil bug, na kterém si většina ze zabanovaných z tohoto dne přividělala nekřesťanské peníze, prvně by jsem se chtěl omluvit adminům, kteří museli poté nejspíš uměle upravit ekonomiku, kterou jsme tímto bugem nehorázně poškodili, taktéž patří omluva hráčům, kteří si celou tu dobu normálně vydělávali a kvůli našim brikulím, neměli dostatek financů, kvůli neustále rostoucí inflaci.

 Bohužel, jsem byl tupec, že jsem tuto chybu využíval i přes to, že jsem věděl co to udělá, ovšem, věřím, že někteří z Vás co toto čtete, by jste na mém místě udělali nejspíše to samé, protože i přes to, že se jedná o virtuální peníze, které mi jsou v reálném světě k ničemu, tak jsem byl stále greedy a chtěl jsem víc a víc. Stejně jak psal Holub, byl to pocit adrenalinu, jelikož člověk nikdy neví, kdy ho bude někdo z AT sledovat, nebo kdy se bugne např. vesta, nebo čepec.

 Když došlo na situaci Zein vs Holub, tak jsem byl pozván do admin lounge na ts, kde jsem se ke všemu přiznal a poskytl dodatečné informace ( i když jsem mohl zatloukat, jelikož jediný kdo mě zmínil byl zein). Zároveň po udělení permabanu, mi byl stejně jak ostatním smazán majetek v hodnotě, ve které jsem si nabugoval peníze za celou dobu využívání.

 Chtěl bych tedy, touto formou požádat o unban a požádat o prominutí jak od hráčů, tak od administrátorů, kteří kvůli tomu mohli mít případně problémy, či dokonce ztrátu některého volného času při řešení této záležitosti a věřím, že se tato žádost dostane k příslušnému Ratajovi.

S pozdravem, NoOneFromYou.

(Přikládám screen předchozí žádosti, kdyby došlo k nesrovnalostem ohledně varování co zde je)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
2.1.2022 18:10

Ban ti bude zrušen. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~41