Dobrý den vážená komunito a vážený Admin Teame.
Už je to něco přes měsíc a půl, co mi byl udělen permanentní ban od administrátora @Dzardys za ''Nenahlášení bugu a jeho zneužívání''.
Přesněji jsem využíval jednoho bugu, na který jsme v tu dobu narazili, a ten byl konkrétně na duplikování munice. Dá se říct, že kdykoliv kdy jsem jeden zásobník vystřílel, jsem si mohl nabugovat ihned další. Nejdříve ze všeho bych chtěl říct, že jsem si plně vědom toho, že ban mi byl udělen právoplatně, a že to byla neskutečná hloupost něco takového vůbec provádět. Během toho, co jsme tenhle bug využívali, a to bylo skutečně denodenně, jsme taktéž zkazili nespočet lidem chuť ze hraní na Skimu. Ovšem, tenhle bug jsme zneužívali pouze přibližně 5 dní, takže to byl o dost menší počet lidí než to být mohl. Taktéž, tohle je můj první permaban, a taktéž dá se říct ten nejdelší trest, který jsem kdy za celou dobu co hraju na skimu dostal, jelikož můj nejdelší ban byl pouze na 2 dny.
Chtěl bych se tedy touto žádosti na unban taktéž omluvit celé komunitě hráčů na Skimu, hlavně těm hráčům, kterým jsem způsobil nervy a zkazil jim náladu, právě kvůli zneužívání tohoto bugu. Taktéž zajisté patří omluva celému Admin Teamu, kteří kvůli mě za celkovou dobu hraní na skimu chytali nervy taktéž. Abych ke konci sdělil, co bych chtěl po případném unbanu na skimu nadále RPit, byl by to překvapivě legál, jelikož mi vyšla IC žádost o vymazání celého rejstříku, což bylo taktéž na hlavní postavě, takže by jsem zkusil udělat zbrojní průkaz a dále se to už říct nedá, záleželo by to na tom, jak by mi tyhle věci IC vycházeli.
Své chyby jsem si vedom, s trestem souhlasím..
Na konec bych pouze chtěl poděkovat samotnému Dzardysovi za umožnění udělení unbanu, i přesto že není 100% jisté že ho dostanu… Děkuji všem kteří si udělali ten čas a přečetli si tento příspěvek, přeju hezký zbytek dne… 🤟
- Nexoys
(( EDIT - @Jacko88 hodne jsem psal po Česky, vždy in-game jsem psal po Česky dosvetči ti to hodne lidi.. Teraz som začal napríklad písať po slovenský celá žiadosť bola písaná po Česky z dôvodu toho aby mal v tom AT vetši prehľad keďže skoro každý je Čech, niekedy píšem po slovenský niekedy po Česky, češtinu som sa naučil ešte na Sampe.. Tož toľko k tomu ..
EDIT - 2 : @Dave323 SAMP som hral od roku 2018 do roku 2020 nejaký ten December, potom som začal hrať MTA až do môjho prvého PermaBanu tu na skime, ja si myslím že za tie 3 roky sa tu gramatiku naučiť dokážem, som tem typ človeka že sa učím rychlo, a česká gramatika neni až taký problém okrem výslovnosti..
EDIT 3….. @pa202 - Vieš, keď som teraz na mobile a nepíšem to cez počítač je to iné, + celé som si to napísal hneď po tom ako Dzardys vydal Amnestiu, a kontroloval som si to dosť, ale pár ľudí stále nevie pochopiť že keď si človek dá záležať tak to tak aj urobí.. Dokonca k čomu sa priznám som si to aj nechal prekontrolovať kamarátom Čechom ;) ))
Dobrý den vážená komunito a vážený Admin Teame.
Už je to něco přes měsíc a půl, co mi byl udělen permanentní ban od administrátora [user:3773] za ''Nenahlášení bugu a jeho zneužívání''.
Přesněji jsem využíval jednoho bugu, na který jsme v tu dobu narazili, a ten byl konkrétně na duplikování munice. Dá se říct, že kdykoliv kdy jsem jeden zásobník vystřílel, jsem si mohl nabugovat ihned další. Nejdříve ze všeho bych chtěl říct, že jsem si plně vědom toho, že ban mi byl udělen právoplatně, a že to byla neskutečná hloupost něco takového vůbec provádět. Během toho, co jsme tenhle bug využívali, a to bylo skutečně denodenně, jsme taktéž zkazili nespočet lidem chuť ze hraní na Skimu. Ovšem, tenhle bug jsme zneužívali pouze přibližně 5 dní, takže to byl o dost menší počet lidí než to být mohl. Taktéž, tohle je můj první permaban, a taktéž dá se říct ten nejdelší trest, který jsem kdy za celou dobu co hraju na skimu dostal, jelikož můj nejdelší ban byl pouze na 2 dny.
Chtěl bych se tedy touto žádosti na unban taktéž omluvit celé komunitě hráčů na Skimu, hlavně těm hráčům, kterým jsem způsobil nervy a zkazil jim náladu, právě kvůli zneužívání tohoto bugu. Taktéž zajisté patří omluva celému Admin Teamu, kteří kvůli mě za celkovou dobu hraní na skimu chytali nervy taktéž. Abych ke konci sdělil, co bych chtěl po případném unbanu na skimu nadále RPit, byl by to překvapivě legál, jelikož mi vyšla IC žádost o vymazání celého rejstříku, což bylo taktéž na hlavní postavě, takže by jsem zkusil udělat zbrojní průkaz a dále se to už říct nedá, záleželo by to na tom, jak by mi tyhle věci IC vycházeli.
Své chyby jsem si vedom, s trestem souhlasím..
Na konec bych pouze chtěl poděkovat samotnému Dzardysovi za umožnění udělení unbanu, i přesto že není 100% jisté že ho dostanu… Děkuji všem kteří si udělali ten čas a přečetli si tento příspěvek, přeju hezký zbytek dne… 🤟
- Nexoys
(( EDIT - [user:4424] hodne jsem psal po Česky, vždy in-game jsem psal po Česky dosvetči ti to hodne lidi.. Teraz som začal napríklad písať po slovenský celá žiadosť bola písaná po Česky z dôvodu toho aby mal v tom AT vetši prehľad keďže skoro každý je Čech, niekedy píšem po slovenský niekedy po Česky, češtinu som sa naučil ešte na Sampe.. Tož toľko k tomu ..
EDIT - 2 : [user:4008] SAMP som hral od roku 2018 do roku 2020 nejaký ten December, potom som začal hrať MTA až do môjho prvého PermaBanu tu na skime, ja si myslím že za tie 3 roky sa tu gramatiku naučiť dokážem, som tem typ človeka že sa učím rychlo, a česká gramatika neni až taký problém okrem výslovnosti..
EDIT 3….. [user:3] - Vieš, keď som teraz na mobile a nepíšem to cez počítač je to iné, + celé som si to napísal hneď po tom ako Dzardys vydal Amnestiu, a kontroloval som si to dosť, ale pár ľudí stále nevie pochopiť že keď si človek dá záležať tak to tak aj urobí.. Dokonca k čomu sa priznám som si to aj nechal prekontrolovať kamarátom Čechom ;) ))