Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan - Nexoys


Nexoys

Hráč

20
18.12.2021 22:06, naposledy upraveno 19.12.2021 18:17 uživatelem Nexoys

Dobrý den vážená komunito a vážený Admin Teame.

Už je to něco přes měsíc a půl, co mi byl udělen permanentní ban od administrátora @Dzardys za ''Nenahlášení bugu a jeho zneužívání''.

Přesněji jsem využíval jednoho bugu, na který jsme v tu dobu narazili, a ten byl konkrétně na duplikování munice. Dá se říct, že kdykoliv kdy jsem jeden zásobník vystřílel, jsem si mohl nabugovat ihned další. Nejdříve ze všeho bych chtěl říct, že jsem si plně vědom toho, že ban mi byl udělen právoplatně, a že to byla neskutečná hloupost něco takového vůbec provádět. Během toho, co jsme tenhle bug využívali, a to bylo skutečně denodenně, jsme taktéž zkazili nespočet lidem chuť ze hraní na Skimu. Ovšem, tenhle bug jsme zneužívali pouze přibližně 5 dní, takže to byl o dost menší počet lidí než to být mohl. Taktéž, tohle je můj první permaban, a taktéž dá se říct ten nejdelší trest, který jsem kdy za celou dobu co hraju na skimu dostal, jelikož můj nejdelší ban byl pouze na 2 dny.

Chtěl bych se tedy touto žádosti na unban taktéž omluvit celé komunitě hráčů na Skimu, hlavně těm hráčům, kterým jsem způsobil nervy a zkazil jim náladu, právě kvůli zneužívání tohoto bugu. Taktéž zajisté patří omluva celému Admin Teamu, kteří kvůli mě za celkovou dobu hraní na skimu chytali nervy taktéž. Abych ke konci sdělil, co bych chtěl po případném unbanu na skimu nadále RPit, byl by to překvapivě legál, jelikož mi vyšla IC žádost o vymazání celého rejstříku, což bylo taktéž na hlavní postavě, takže by jsem zkusil udělat zbrojní průkaz a dále se to už říct nedá, záleželo by to na tom, jak by mi tyhle věci IC vycházeli.

Své chyby jsem si vedom, s trestem souhlasím..

 

Na konec bych pouze chtěl poděkovat samotnému Dzardysovi za umožnění udělení unbanu, i přesto že není 100% jisté že ho dostanu… Děkuji všem kteří si udělali ten čas a přečetli si tento příspěvek, přeju hezký zbytek dne… 🤟

 

- Nexoys

 

 

 

(( EDIT - @Jacko88 hodne jsem psal po Česky, vždy in-game jsem psal po Česky dosvetči ti to hodne lidi.. Teraz som začal napríklad písať po slovenský celá žiadosť bola písaná po Česky z dôvodu toho aby mal v tom AT vetši prehľad keďže skoro každý je Čech, niekedy píšem po slovenský niekedy po Česky, češtinu som sa naučil ešte na Sampe.. Tož toľko k tomu ..

 

EDIT - 2 : @Dave323 SAMP som hral od roku 2018 do roku 2020 nejaký ten December, potom som začal hrať MTA až do môjho prvého PermaBanu tu na skime, ja si myslím že za tie 3 roky sa tu gramatiku naučiť dokážem, som tem typ človeka že sa učím rychlo, a česká gramatika neni až taký problém okrem výslovnosti..

EDIT 3….. @pa202 - Vieš, keď som teraz na mobile a nepíšem to cez počítač je to iné, + celé som si to napísal hneď po tom ako Dzardys vydal Amnestiu, a kontroloval som si to dosť, ale pár ľudí stále nevie pochopiť že keď si človek dá záležať tak to tak aj urobí.. Dokonca k čomu sa priznám som si to aj nechal prekontrolovať kamarátom Čechom ;) ))

Jacko88

Hráč

41
19.12.2021 16:15

Mě na tom docela dostává, že jsi Slovák a je to napsané Česky. :)

Dave323

Hráč

32
19.12.2021 17:41

Neříkám, že ti nevěřím, ale je zajímavé, že plně ovládáš gramatiku (nemyslím teď jednu chybku v háčku, to se stane každýmu občas). Celkem k zamyšlení, že několik lidí co se přestěhuje ze Slovenska má problém občas klidně i pár let s tím, se naučit psát správně. Jelikož je tu hodně případů, kde jedno pravidlo je v druhém jazyce gramaticky přesný opak. Vypadá to ale i celkem divně, když někdo píše v jiném jazyce, sice je Čeština a Slovenština dost podobná, ale ne natolik, aby rozdíl nebyl poznat. Admini nejsou tak blbý, což ani nikdo tady, aby nedokázal přečíst větu, kterou napíšeš v rodném jazyce.

pa202

Hráč

40
19.12.2021 18:10, naposledy upraveno 19.12.2021 18:53 uživatelem pa202

Ja nechci znít špatně, ale když si porovnám to, co jsi zde psal česky s tím, co jsi psal slovensky, tak vidím obrovský rozdíl už jen při psaní interpunkčních znamínek a v gramatice. Další věc, která mě zaráží je rozdíl v tom jak je věta složena a způsob tvého vyjadřování. Je lepší se přiznat v tom, že jsi to nepsal a nechal někoho ať to spíše za tebe, než lhát ohledně tohodle protože to bije každýmu hodně do očí. Už jen kvůli tomu, že takhle lžeš jsem proti tomu aby jsi dostal ten unban.

19.12.2021 20:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.12.2021 00:02, naposledy upraveno 24.12.2021 00:36 uživatelem Dzardys

Ty jo, musím opravdu pochválit tuto žádost o unban. Cítím z ní snahu, možná snad i chtíč se vrátit na server a zahrát si. Je mi tedy jasné, že si s tím dal autor záležet. Tudíž chválím SEATTLA za napsání této žádosti o unban, výrobní stanice výměnou za napsání žádosti o unban je určitě skvělý kšeft.
Co však tak skvělé nebude je verdikt, který zde padne. Musím tě zklamat, skoro jako jsi zklamal ty mě, ale jako jediný dnes unban nedostaneš. Je to celkem prosté, pokud nejsi sám schopen přijmout fakt, že jsi to fakt pokazil, a ani si nedáš snahu s tím napsat si žádost o unban, nemám sebemenší důvod ti ten unban někdy dát.
Pokud opravdu stojíš o to unban dostat, žádost si napíšeš sám, bude obsáhlá a napíšeš si ji nejdříve za měsíc. Já si mezitím zjistím, jak to bylo s tou výrobní stanicí, a podle toho vám zařídím případné globální bany. Bohužel budeš muset Vánoce strávit u jiné činnosti, než je hraní Skima. Třeba posílání fotek mě a Puding na vašem meta Discord serveru.


Po nějaké další proběhlé komunikaci mezi námi budu hodný a pustím tě... Tak ať toho nelituju.


Powered by LeoSight IFS
LT~94

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo