Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na adminku puding.


JokerB

Hráč

14
21.12.2021 00:23, naposledy upraveno 21.12.2021 00:26 uživatelem JokerB

Čauko idem sa tu trošku postažovat na adminku puding. Prečo ? šak to je najlepšia adminka ne ? No dneska vam asi zmenim nazor (nemyslim si lebo stale je tu komunita ktora si to ani poriadne nepriečitaju a taju smiajuceho sa smajlika). No takže čo sa stalo, začalo to normalne pri dajakej shitnej vile kde bolo milion aut a nejaky mufyjanci s černymi šatkami tam postavaju tak kukneme či budu kropit, stali sme tam 6 rokov a nič tak sme to otočili a začali po nás kropit dali sme spiatočku a vratili sme ich vykropit kropenice pozname no dalej sa stalo to že sme išli na richman a tam dostali do auta a BUM ! auto buchlo všetci mrtvy. My sa skladame nejako do kopy po kropenicach hej. O päť minut zrazu plne tahoe tych istych ludi ktory zomreli pred 5timi minutami no dostali sme vykropene (s vratenim na miesto PK). Bola blizko puding tak som jej povedal o našom probleme s PK. Prišla a riešilo sa to. Dospelo sa k tomu že (teraz si držte klobuky) NIKTO NEZOMREL, buchne auto a nikto nezomrel no to je ešte len začiatok očíslime si to prvým bodom numero uno. To by sa dalo ešte pochopit demecia alebo neviem hej chapem že niekto može mať problemy s hlavou. Ideme dalej tak už tam tak boli hej, no a vykradli podotýkam FRAKČNU Audinu R8 boli v nej kľuče (frakčna audina a kľuče k tomu). Kľuče ukradli no a zase si držte klobuky lebo predpokladam že vam už aj uleteli, Z TYCH KĽUČOV VYČITALI ADRESU A PRESNU LOKACIU REŠTAURACIE (pre mentalne postihnutych mate aj obrazok kľuča). Neviem v ktorej dimenzii alebo planete je na kľučoch napisana presna adresa s menom podniku. Prišli tam a kropili nas proste kampovali na reštauraciu a každy kto tam prišiel ho zabili DM. Tak zhrniem to. Všetci dostali pk po vybuchu auta a vratili sa na miesto pk došla puding a povedala že nikto nezomrel, potom po tom vrateni po pk nam vybrali frakčnu audinu s kľučami kde je udajne napisana adresa s menom podniku šak lebo to je na každych kľučoch ne ? a prišli nas tam vykropit a s najväčšiou pravdepodobnosťou aj vypálit a celu akciu sledovala adminka puding. K čomu sme sa dostali ? takže za mna si adminka puding zastavala typkov z mufye aj cez všetky pravidla ktore porušili, povedala že všetko bolo ic.. Tieto decka zastavala kvôli tomu lebo volame každy den na TSku so 14 ročnym vagabundom (v tomto pripade vek je iba čislo nikoho nediskriminujem podla veku) každy jeden den a zrovna on je s nimi v tej mufyi. Takže zamna PUDING SI ZASTAVA MUFYANOV KVOLI VAGABUNDOVI KTOREMU NECHCELA DAVAT BAN. Som zvedavy ako sa vyjadri @Puding. No a bol by som rad keby to videl aj Mr. @Rataj (velky kapo) aby videl akych tu ma adminov na urovni. No dodal by som ešte jednu vec a to ked sa mi tak chcete vysmievat pozrite sa na to z vašho pohľadu že keby sa to vam stalo tak či by vam bolo do smiechu bodka.

 

To je všetko tvoj Jokerinko mila @Puding

Kľúč FAB 2018D - 21R polotovar

EDIT: Ešte jedna vec, puding skus si  zapalit auto a ked vybuchne či zomreš len tak (nič proti nechcem priat smrť).

EDIT2: Povedz mame nech ti ukaže kľuč ked ten obrazok nestačí

SedliX udělil za tento příspěvek varování: Demencí se rozumí globální porucha osobnosti, intelektu a paměti, která významně narušuje běžné denní aktivity, přitom musí vzniknout až po ukončení vývoje kognitivních funkcí. V tomto případě jsi ale jen porušil pravidlo 6, možná 7.
21.12.2021 00:39

Ahoj,

ze všeho nejdříve bych tě rád poprosil, abys další stížnost napsal pokud možno spisovně, abys jí dal nějakou strukturu, ideálně text rozdělil do odstavců, celý děj popsal chronologicky, protože jsi to napsal hodně zmatečně. Požádám tě o to, abys jména (respektive přezdívky) psal s velkým písmenem na začátku, vyjádříš tím respekt uživateli, kterého zmiňuješ/oslovuješ. No a na závěr bych tě poprosil o to nejdůležitější - důkazy. Ty tu nevidím.

Je absolutně bezpředmětné, abychom tuto stížnost dále rozvíjeli, zamítám ji. Pokud si chceš stěžovat na porušení pravidel, podej si stížnost v této sekci. Do stížnosti nahraj logy, ideálně videa - vrátili jste se je vystřílet, došlo k napadení hráčů a proto je vaší povinností pořídit záznam. Odpusť si vulgarity.

Zamykám.

21.12.2021 01:30

Sedli, já si to zdovolením ještě odemču. <3

Bushido dojelo, na místo kde MDB napadlo bez nějakýho zjevnýho důvodu. :D Postříleli jste se, dali dvě rány do auta který explodovalo(přidala jsem se do frakcí obou stran a porovnávala kdo umřel v /showkills a seznamu členů frakce..problém byl že oni sice všichni z auta skapali, ale právě dva nebyli ve frakci MDB i když byli na jejich straně..a jedinej co v tý frakci byl čekal na povolení se respawnout - takže jsem ho neviděla v showkills)..což jsem zjistila potom až na místě po tom co jsem koukla na video. :D
Po tom co jsem si promluvila s tím oním co teda ve frakci byl a fakt PK dostal(a čekal jestli má nebo nemá dávat respawn) mi řekl kdo tam s ním v autě byl, a to už souhlasilo - ti fakt umřeli. Jeden už byl off, šla jsem na něj loginto abych věděla kde byl - byl v MG. Druhej měl důvod se vrátit - MDB se domlouvala ve vysílačce co a jak a když na ně promluvil tak je poprosil o odvoz, po čemž si ho dovezli no..
Frakční audina kterou vykradli, byla odemčená když do ní Arez vlezl, přičemž mu týpek to auto zamkl a utekl(audi měla otevřený dveře, takže nedávalo smysl aby se nemohl dostat ven, takže jsem mu to odemkla..je vaše hloupost, že jste ho v autě nechali..)
Adresu nevyčetli z klíčků(i kdyby tam adresa byla vedená icly, nebudu hned vědět co to je za barák a na co to využívaj, viď). Naopak ale viděli stejný vozidla co je potom přepadli, u sídla Bushida a proto se tam potom vrátili.
Naopak u Bushida jsem viděla nonrp drive - v R8 si to tam trtali sem a tam po chodníku a všude(ale to je drobnost, to si nemyslím že by mělo nějakej smysl řešit v daný situaci). To stejný dva další, který neerpili injuries a místo toho nasedli spolu na yamahu a začali přejíždět kopce a hory v MG. Po upozornění na mě ani nezareagovali.. :D
Bylo mi řečeno, že Bushido neerpilo vůbec žádnej fear ani injur..rozhodla jsem se to nechat být kvůli s2k systému. A navíc, většina pak dostala PK..takže měli po respawnu alespoň passive nějaký ošetření.

Takže, jestli chceme rekapitulaci.
MDB: Viděli motorky a auta u sídla Bushida. Později večer na ně bylo zaútočeno v LS u jejich vily(v autech která viděli ten den u sídla). Jak vím, že neútočili oni? V ten moment jsem byla v RP akci s nimi a celou dobu jsem poslouchala. Při tom rp vím o třech PK co dostala strana MDB, jestli někdo ví kdo byl ten čtvrtý tak mě doplňte(ale já na videu prostě vidím jen tři lidi..i když Bushido trvalo na tom, že byli čtyři). Martin - po PK se odpojil, zůstal v Montgomery a nebyl členem frakce MDB - takže jsem jej v seznamu členů neviděla. Pablo - po PK se respawnul, slyšel svoje lidi na vysílačce a domluvil si odvoz - měl tedy rp důvod dostat se zpět na místo PK a NEBYL členem MDB - nebyl vidět v seznamu členů. A třetí byl Gonzalo, který byl členem MDB, ale čekal na moji odpověď ohledně respawnu - tudíž jsem jej neviděla v /showkills. Proto jsem usoudila, že nikdo umřít nemohl(po tom co jsem koukala na seznam zabití a na jména ve frakcích..teprve poté jsem šla kouknout na videiko).
Po výbuchu se dostal Mario do R8 jelikož byla odemčená, a mimo toho že jezdila přes chodník cik sem, cik tam měla celou dobu otevřenej kufr..ale co už. Mario nastoupil, vy ho tam zamkli ale nechali otevřený dveře spolujezdce(jelikož měl otevřený dveře, beru to jako nonrp act protože bez zavření dveří byste ho tam zamknuli těžko). A to byl taky důvod proč jsem Maria nechala vystoupit.
Poté už se logicky jeli podívat na místo, kde auta předtím viděli.

Bushido: Netuším z jakýho důvodu, ale zaútočili jste na MDB(co jsem pochopila tak tam byl nějakej předchozí konflikt). Pak už mi chodili reporty hlavně na nonrp injur a nonrp fear..oboje jsem nechala být a koukala na to jinak kvůli s2k a kvůli těm fakt HODNĚ respawnům u nemocnice.
Pak tam byl ten nonrp act - zamčení v OTEVŘENÝM autě. Neustálý spamování mě, protože jste chtěli revive a podobně..a overall byla a akce lehkej shitfest.

Zde video od vaší strany(kreativní jméno mimochodem). - https://www.youtube.com/watch?v=LnySQTI9AwA

Musím ocenit rozsáhlou komunikaci v IC a spoustu roleplaye na vaší straně. Například opravit R8 uprostřed ulice to chce potlesk. Vidím, tam nějaký /doc 5 a poté dvakrát "Neznámý M5 opravil auto" jen pevně doufám, že se rp neskládalo jen z "/me opravuje auto" nebo tak něco. :) Každopádně si myslím, že pokud se z tý R8 čadilo tolik, že to bylo potřeba dvakrát po sobě, uprostřed ulice to prostě neuděláš.

Poměrně jsem přemýšlela, že tam rozdám pár CKček, protože ta akce byla celkem masakr no.

Auto opravdu zapalovat nebudu, sice musím mluvit s lidmi jako je vaše parta každý den, a to nějaký mozkový buňky zabije, ale nějakej ten přirozenej pud sebezáchovy a zdravej rozum mám.  :D :D :D
A stejně tak nežiju posledních pár desítek let pod šutrem, takže klíč poznám(díky za obrázek fešný FABky <3). Znám ale víc věcí. Jako třeba pokoru ke starším, základy pravopisu a nebo ovládání emocí. :D
Thats all from me. Zamykám. Díky za přečtení. Luv u all. <3


Powered by LeoSight IFS
LT~98