Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UN-Ban (Permanentní ban)


neznamy#3931

Smazaný účet

19
21.12.2021 17:46

Zdravím komunitko,chtěl bych vám vyjádřit další omluvu a žádost o UN-Ban.

Ahojky,dne 22.11.2021 mi byl udělen permanentní ban za Metagaming+Historie,přesně zítra to bude měsíc,sice to dávam den dopředu ale tím víc hráču si pročte moji omluvu a administrátor tedy.. @SovietDog si může popřemýšlet či mi dá Unban nebo ne.

 

Komunito,choval jsem se odporně.. a toho taky lituji,pokud mi neodpustíte,tak tomu porozumím.

Snad mi odpustíte,myslím Chtěl bych zažádat o unban,jelikož mi skimo celkem chybí.nebyl jsem na skimu přes měsíc,ano.. dá se to vydržet,skimo není život ale rád bych se navrátil k mojí oblibené hře a serveru..na kterém jsem napáchal hodně škody a problémů,administrátoři měli semnou hodně práce jelikož jsem měl 33 banů a taky ten poslední tedy 33-catý byl poslední,tedy permanentní,v čem byl problém? přesně v tom že jsem zmetoval ID interiéru a napsal jsem to do elektronického zámku,do interieru jsem se dostal,víte tedka si říkam že to byla naprostá blbost to  co jsem udělal,omlouvám se tu všem administrátorům kteří semnou měli problémy nebo stále mají a také hráčům kterým jsem uškodil,ikdyž některé stále nemám rád,omluvím se těm kteří si museli podávat reporty aby jsem začal RPit a dodržovat RP pravidla při RP akci,ačkoliv bych chtěl se omluvit hráčům na které jsem bezdůvodně nadával a přes ban jsem se dozvědel že to jsou fajn lidi,kdysi jsem byl toxický,zlý,jenže za tu dobu si myslím že jsem se změnil a hodlám stím něco dělat,jelikož problém nebyl u vás ale u mně,ja jsem si to bohužel neuvědomoval.. ačkoliv jsou tu hráči kteří jsou toxičtější než já,Permanentní ban jsem si zasloužil protože jsme měl nespočet baů a i přesto mi admini dávali tresty něco okolo 48 hodin za to jim moc děkuju že mně to drželo ikdyž jsem byl nenapravitelný.

Ještě před mym permabanem jsem si koupil a rozjižděl firmu která se údajně po mým banu znefunkčnila a chtěl bych znova začít stímhle RP a posunout se dále,koupil jsme is pár věcí a hodlám změnit můj přístup k RP na skimu a můj přístup k Leosight Komunitě,pokud se na mně hráči zlobí tak se jim omlouvám,píšu to v každé věte ale bohužel jsem toho doopravdy hodně napáchal a mezitím jsem se napravil,jelikož vím že pokud bych dostal UN-Ban tak další ban by mohl být úplně poslední,doufám že ten 33 poslední nebyl,další totiž už nebude i po možném návratu do hry,jsou tu i lidi kteří měli 2 permanentí bany nebo i 3 a dokonce dostali přístup na server. (Soviete pokud se moje žádost líbila taky bych poprosil o vyjádření zítra,jelikož až 22. to bude měsíc od mého banu)

myslím si že by každý měl dostat druhou šanci.

-Meki

@SovietDog

 

 

21.12.2021 18:47, naposledy upraveno 21.12.2021 18:48 uživatelem VajkoChlpko

Nie, neprepáčim. Si neustály recidivista, ktorý ma za potrebu neustále upozorňovať na seba, a nemá žiadne argumenty. Neustále opakovanie sa banov, tresty, pseudo mafiáni štýl. Ten štýl pozostával asi tak z toho, že ste si nakúpili audi, išli si sem tam poťažiť, a strieľať sa s randomákmi, toto ste vy volali bratva/mafia. Totálne shitRP z tvojej strany, ktoré nemá váhu ani cenu. 

Celá táto "žiadosť o unban", je podvrh a faloš. Toxic si bol, si a pravdepodobne aj budeš. Videl som nejaké screeny z vášho "IC Discordu", ktorý mimochodom nemá OOC dohľad = metagaming ďalší, takže ti to absolútne neverím, úplne viem že chceš napáchať iba ďalšiu škodu.

A teraz to nehovorím preto, lebo sme mali kedysi nejaký beef. Proste niekto taký ako ty, podľa mňa nepatrí na takýto špičkový server. Teraz sa do mňa pustí tvoja crew aj s tebou, ako si o sebe myslím že som najlepší erpič, toxic, hnusný... to už poznám. Vyvracať vám to nebudem, len som sa chcel vyjadriť k tomu, že máš za sebou register banov dlhý jak rada u doktora o 8 ráno na odber krvi. 

Minimálne by som ti ja osobne, dal ešte také dobré 2 mesiace na predýchanie a uvedomenie si podrobnejšie tejto situácie, ktorý si spôsobil na skime. Lenže ja nie som admin, ani do toho nemám čo zasahovať, môžem sa vyjadriť tak sa vyjadrím. 

Jednoducho si nemyslím, že by si mal v momentálnej dobe dostať unban. Ten váš stále pretrvávajúci metujúci DC pokračuje, tvoje správanie sa nemalo prečo zmeniť, a pokiaľ prídeš po týždni to bude znovu agónia. Metovať kde sa dá, hádať sa s adminmi pretože ty si ten, ktorý má vždy pravdu. Pokiaľ si pozrieme fórko, máš tam minimálne 8 žiadostí o unban, a pomaly každý z banov bol "neprávom". Určite, admini najhorší na svete, a chudákovi iba tebe dávajú neprávom bany, to isto.

Prečo by si sa proste menil kvôli skimu ? 

Úplné lži, a moje obľúbené slová, hoaxy a dezinformácie. Ktoré sú tebou uvádzané. Takýto človek, chcel byť ešte k tomu helper (opäť šanca to obrátiť na mňa). Na druhú stranu ale, máš 14 rokov, chápem že ešte na veľa vecí sa pozeráš inak. Lenže takéto basic veci, a základy morálne kódexu, to prose musíš mať v sebe. Nájdi trochu pokory a sebareflexie, možno ťa potom budú ľudia brať vážne. V druhom prípade, by si mal byť značnou definíciou slova PERMANENTNÝ ban.

 

Trochu som tu zamoralizoval a už idem preč radšej. Dopočutia priatelia a krásne sníčky, majte sa krásne 🤗.

- Nadpraporčík》⋆⋆⋆ Dušan Badinský

21.12.2021 18:52, odstraněno 21.12.2021 19:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Nexoys

Hráč

20
21.12.2021 20:07

Ola, @VajkoChlpko čo hovoríš o Bratve keď tohto chalana sme v tej dobe nemali nikto rad ? Určite by sme niekoho koho sme NEMALI radi do RPčka nebrali.

Siggys420

Hráč

3
21.12.2021 20:07

@VajkoChlpko ty nikomu žádnou toxicitu nevyčítej, pamatuji si když jsem byl na jednom discordu kde si sám porušoval několik pravidel serveru skimo role play a to přesně pravidlo 11 a urážení členů AT taktéž i hráčů :) nejsi nic víc než falešný člověk co leze ostatním doprdelky, užívej se svými kamarády metovaní na dc frajeri 🥦 . Ještě k té toxicitě několikrát jsem viděl jak si jen tak někoho totálně seřval a poslal ho někam užívej 21 y.o borec co si neumí vymyslet normální přezdívku 🤡

Tak se mějte a hlavně mír 👋🏻

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban.

Nepodarok

Hráč

2
22.12.2021 15:47

Jednoznačne z UNBANOM súhlasím. 

Je to len hra a myslím, že nikto si nezaslúži navždy zákaz na server pokiaľ vážne neškodil serveru , čo nieje tak.

A povedal by som že jediný vie pekne erpiť ilegal ( mafiu) . Každý z vás čo hra ilegal chodí jak šaško v čiernom raptore ovešaný akačkami a každého koho stretnú tak už ho okrádajú. Neviem o tom , že by toto robila nejaká mafia ale dobre. Príde mi viac krajšie rp ako robil žiadateľ UNBANU a to sú obchody, prevoz zbraní v konvoji , zopár lupeži banky napr. A nie jak dementi čo na tom serveri hraju a nič iné nerobia len naháňaju hráčov a strieľaju po ních.

22.12.2021 23:58, naposledy upraveno 23.12.2021 00:16 uživatelem SovietDog

Zdravím tě @neznamy#3931

Jelikož jsem si tě tak trochu spletl s někým jiným tak to vezmeme znovu, takže ti unban udělují ale jedině s podmínkou. Takže ti ban sundávám a užij si hraní na serveru.

S pozdravem SovietDog


Powered by LeoSight IFS
LT~136