Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Zein


Zeintar

Hráč

49
23.12.2021 00:01, naposledy upraveno 23.12.2021 00:08 uživatelem Zeintar

Vážená komunito, Rataježíšku,

neboť je dneska 23.12. a legenda praví, že Rataježíšek chodí den předem, před skutečným ježíškem, žádám tímto o unban - který bych si přál k letošním vánocům (Permanentní - společně s Holubem, Heavym, NoOneFromYou, Schitzuem), nebudu se tu však příliš rozepisovat, ať se to dá nějak dočíst

Byl jsem v afektu nahlášen nejmenovaným hráčem za zneužívání bugu na peníze, neboť jsme peníze skutečně bugovali. Bugovali jsme si dlouhodobě peníze a ačkoli jsme ještě před bugováním byli poměrně bohatí, obohacovali jsme se tak nefér, když přitom ostatní hráči museli tyto peníze poctivě vydělávat. Všechny tyto peníze byly z našich účtů smazány!

Dne 11.11. - před circa 1,5 měsícem jsme obdrželi permanentní ban od Rataje. Všichni jsme jej obdrželi za porušení pravidla 4 - "Využívání cheatů, hacků a/nebo případných bugů je zakázáno. Bugy objevené při hraní je hráč povinen oznámit prostřednictvím ticketu (leosight.cz/ticket).“ 

Abychom si nalili čistého vína, já jsem byl ten strůjce, který na bug přišel. (Později ho Holub znovu zprovoznil jednou nejmenovanou vychytávkou, když nám admin team nevědomky uzavřel jednu cestu, jak se k tomuto bugu dostat) Jak se říká, vyhodili nás dveřma, tak jsme přišli oknem. 

Poslední dobou, co jsem na skimu hrál, jsem se snažil dělat co nejvíce akcí pro lidi. Mám za sebou organizačně 5 závodů v podobě rally, vytvářel jsem hrotvornost pro ostatní hráče a pokud dostanu unban, hodlám v tom pokračovat, ovšem, na vše byly potřeba peníze, tak jsem je holt někde bral.

Permaban je plně oprávněný, jsem si vědom toho, co jsem udělal, avšak si stojím za tím, že jsem tímto bugem nikomu neublížil, ba naopak. Peníze jsou však v roleplayi jen prostředek, ale když se pak ty peníze objeví, je to fajn pocit, je mít. 

Utnu to tady, ať z toho není 2000 slov, jak je u mě a některých zvykem. Pokud mi dáte šanci objevit se znovu na serveru, budu za to rád.

 

Mějte se rádi, aspoň na svátky, Zein.

23.12.2021 08:46, naposledy upraveno 23.12.2021 13:14 uživatelem neznamy#4565

Zaráží mě, že máš vůbec takovou drzost si požádat o unban po tom, co jste se Zchovankyem předvedli.

Po tom, co jsi dostal ban tak jsi na Leosightu dělal jen naschvály, nadával jsi lidem a pomlouval je, děláš do i do teď. (Viz úprava svého komentáře u mého omluvného příspěvku, kde stále dáváš screeny které se mě netýkají, jen aby jsi mě pošpinil.) Nevěřím tomu, že by jsi si do půl roku nenašel novou oběť šikany, za mě rozhodně ne.

E: A ohánět se eventy za bugnuté peníze je extrém. @Qermo to je přesně to, na co jsem poukazoval, nepřišel jsem se sem hádat :D

@Schitzu já nikdy nikoho fotky nepostoval ^~^

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 9

Qermo

Hráč

16
23.12.2021 10:50

Jak říká poslední řádek Insanityho vyjádření - poslední dva odstavce ve tvojí žádosti jsou psány ve stylu "dělal jsem eventy, takže jsem nevinnej." a omlouváš tam to co si udělal, místo toho, aby si omlouval sebe za to, že si to vůbec udělal. Za mě ne.

Zeintar

Hráč

49
23.12.2021 11:21

@Qermo , určitě netvrdím, že jsem si peníze bugoval JEN pro rally akce. Bugoval jsem si to hlavně pro svůj prospěch, ale zároveň chci ukázat, že jsem tady narozdíl od některých, kteří si žádali o unban, vytvářel akce pro ostatní hráče. Pokud by někoho zajímalo, co všechno jsem tu dělal, máte tady pár odkazů. 

 

https://leosight.cz/forum/topic/6399

https://leosight.cz/forum/topic/6829

https://leosight.cz/forum/topic/6981

https://leosight.cz/forum/topic/7196

https://leosight.cz/forum/topic/7743

23.12.2021 12:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Qermo

Hráč

16
23.12.2021 12:38

On je problém v tom, že Holuba a Kubbyho maj lidi rádi a nejsou toxic. (Ano, Kubby je toxic tím že dává haha reakci na doslova každej topic na forku, ale to je tak jediný lol)

Zeintar má spoustu nepříznivců oproti těmto dvoum a spousta lidí ho prostě nemusí. Mezi reakce na žádost hrají roli i osobní vztahy mezi zúčastněnými (nemluvím o samotném rozsudku, to už je něco jiného, mluvím jen o samotných reakcích a názorech) a celkové chování aktéra. V tomto případě Zeintara.

Schitzu

Hráč

26
23.12.2021 13:02

Jak sem psal pod Holubovu žádost... 

Zein dělal hlavně RALLY Akce pro komunitu, byly to nejlepší akce z všetkých na Skime. To bude možno tým, že žádne jiné akce nebyly.  Zein udělal celkově 6 eventu na rally, a hádejte co... Jo, dal tam prachy. a né zrovna málo. Taky sem něco málo přispěl na Eventy například Jeepem. Dával toho hodně hlavně do EVENTU, ale i pro sebe. Ale né tak, aby někomu kazil hru. Jenom prostě zlepšil RP, kupoval si autá... Ublížil někomu? Ne. Nenávisť k lidem? Je to normálni. Zrovna Insanity by to měl vedět. Určitě se zlepšila komunita, a začalo se víc SocialRP.
Teď k tomu co psal @neznamy#4565 ...Nevím jak ty píšeš o drzosti když zrovna ty, si leakoval fotky Adminu, Hráču a jiné problémy na LS komunitě hlavně na fórum. Či už to byl spam nebo fotky. Jo, osočuj se tím že sem poslal Veftyho fotku... Ale já poslal jednu, a ty o 10x víc. Tak se uvědom. 

Možná Zein není nejlepší člověk, ale unban si zaslouží už jenom z toho, že dělal velké akce na Skime. Za jeho Helper ,,éri,, pomohl taky hodně lidem. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 9

Zeintar

Hráč

49
23.12.2021 13:03

Toto vlákno není určeno pro volnou diskuzi, prosím Quermo, diskutuj někde jinde, díkes.

23.12.2021 13:30

Asi jsem si představoval moc, když jsem spoléhal na to, že se aspoň před těmi svátky budete chovat jako normální lidi. Ale v komentářové sekci vidím pouze závody v zoufalosti, jinak si tyhle počiny nedokážu vysvětlit. Tímhle tempem budou padat warny docela rychle a já nemám zájem o to si s vámi psát v PMkách, tudíž tomu předejdeme a sekci uzamknu do doby, než se k tomu bude chtít vyjádřit administrátor, který ban udělil, tedy Rataj. 

2.1.2022 18:06

Ban ti bude zrušen. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~183