Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban / Ospravedlnenie Puding


JokerB

Hráč

14
23.12.2021 16:51

Čauko, pred 3ma dnami som dostal permaban za uražanie, vyhrožovanie a šírenie falošných informacií. No píšem si žiadosť o unban 3dni po perme kvôli tomu že som mal forum ban a zaroven by som sa chcel ospravedlnit puding a vysvetlit čo sa stalo, celé to vlastne bolo nedorozumenie. Najprv vysvetlím čo sa stalo. Začalo to tak že jedného večera sme sa vozili s kamošmi v aute prešli sme okolo nejakych typkov a začali nas kropit. Kropili sme sa asi hodinu okolo richmanu a stala sa vec že auto buchlo všetci zomreli a vratili sa na miesto PK. Puding to s nami riešila a chranila si ich. Potom nam vykradli frakčne auto, zobrali nam kľuče a vyčítali presnu adresu a meno reštauracie tak nas tam kropili a z toho bola aj ta legendarna stažnosť https://leosight.cz/forum/topic/8557 ta sťažnosť je úlet, bola pisana s emociami a na druhý den som sa na to kukol a sam som sa na tom rehotal :DDD. Na druhý den som vstal a prišiel kamarat s informaciami že puding mala mafiu, givovala im veci. V tedy som vybuchol a napisal som puding velmi vulgarnu správu s tými informaciami. Ked si to tak spojíte že puding si ich chráni, je to jej mafia chce aby bola najlepšia tak im nagivuje veci tak vam to celkom dava zmysel a za to som dostal permu. Touto žiadosťou by som sa chcel aj ospravedlnit puding jak za tu sťažnosť tak aj za správu čo som napísal, neoveril som si informacie a bolo to napísane s emociami ked som mal nervy. Všetko beriem späť a bol by som rád ak by sa na to všetko zabudlo a obnovit vzťahy medzi adminmi a mne umožnit znova erpit. Vážne sa za všetko ospravedlnujem všetkým čo som urazil, pošpinil, ponížil a hlavne puding, neoveril som si informacie a urobil som hlúposť bol by som veľmi rad za to aby som si zase znova mohol zahrať na skime ale to už je na puding.. To je všetko, krasne sviatky prajem.

23.12.2021 16:59

Permu jsem ti sice dal já, ale ohledně UB ať rozhodne Puding. Každopádně být to na mně, zamítl bych ti to, šíříš falešné informace, jejichž zdroji jsou tví dotčení přátelé, právě asi kvůli nějaké permě nebo tomu, že jsme je coby AT nenechali vesele porušovat pravidla. Hlavně to ani není tvá první perma, co víc, jsou to dvě permy v poměrně krátkém časovém rozsahu. V tvém případě bych trochu přehodnotil své chování, pro příště se takovým potížím vyhneš. Ale zbytek nechť si rozhodne Puding.

23.12.2021 17:27

I po tom co jsem ti na vše odpověděla na DC, vše překrucuješ. :D
Nikdo nebyl zvýhodněn. Nikdo nedostal revive, nikomu jsem nepomohla(jediné co, tak jsem odemkla Mariovi tu otevřenou R8, kde jste ho zamknuli). A fakt, že jsem se rozhodla přehlížet ty porušení na vaší straně říká spíš to, že zvýhodněný jste byli vy, jestli to tak chcete brát.
Není to moje skupina, ICly tam znám jednoho člověka který mi chtěl pomoct. Thats all.
Nikdy jsem nikomu nic negivnula jen protože by se mi chtělo. Vždy musel být důvod k tomu aby ode mě někdo nějakou zbraň dostal - bugem o ni přišel, omylem ji smazal v invu, umřel kvůli nonrp actu jiného hráče a nebo byl void akce ve které o ni přišel. Nikdy jen tak.
Nikoho jsem si nechránila. Nikomu jsem nenadržovala. Vše jsem se snažila dělat podle nejlepšího vědomí a svědomí.
A opravdu mě netankuje, když mi potom někdo začne říkat jak jsem zaostalá takhle veřejně. A pak mi ještě začneš vyhrožovat do PM? Osočovat mě a nadávat mi, že jsem retardovaná apod? :D
Sorry, ale kvůli hře se ke mě ani k nikomu jinýmu takhle chovat nebudeš. Pokud máš problémy s ovládáním emocí tak doporučuju jít se příště proběhnout ven, než zase někomu začneš v afektu vypisovat. Víc si to promyslíš, uklidníš se a ušetříš oběma stranám spoustu nervů.
Žádost o unban zamítám. Podej si ji za měsíc nebo za dva a uvidíme.


Powered by LeoSight IFS
LT~49