Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dárek od Džardežíška, aneb žádost o unban


neznamy#6563

Smazaný účet

41
24.12.2021 00:15

Zdravíčko, když jsem nedostal nic dobrého z kalendáře, tak bych poprosil o UNBAN. Abych vás uvedl do děje, ban jsem dostal za to, že jsem byl arogantní na Dzardyse, ovšem arogance byla oboustranná, poté co jsem dostal ban na 6 hodin (se kterým bych naprosto souhlasil, to bylo oprávněné) jsem Dzardysovi napsal do PM, že ta arogance byla oboustranná a že se zachová jako ... a opět neuzná svou chybu. 
S tímto banem naprosto nesouhlasím. Proč? Je to jednoduché - dávat někomu ban za to, že na vás má nějaký názor a že vás urazí mimo jakoukoliv platformu spadající pod LS je prostě kravina, představte si, že jste někde admin, někdo kdo je aktivní na serveru kde jste admin vám IRL řekne něco, co se vám nebude líbit. Dáte mu ban? Pochybuji.
Ano, u perma banů by se mělo čekat alespoň měsíc, ovšem tady byla ta perma opravdu za kravinu, proto si žádám už teď.

(ano, s clown reactama počítám, vzhledem k tomu, že jsem říkal, že se na Skimo vracet nebudu)


Přeji všem krásné prožití Vánočních svátků <3

24.12.2021 00:21

Právě jsem vypl Skimo s tím, že si půjdu otevřít flašku Legendaria a konečně naplno začnu nějaké volno od povinností v admin týmu. Otevřu fórum a co tam nevidím, žádost o unban související s Vánoci, a dokonce ban, který jsem dal já. 

No, co s tebou mám dělat. Láska mezi námi nikdy nebude, ale byl bych pokrytec, kdybych ti unban odmítl dát. Jednali jsme oba tak nějak v afektu, pro příště je aspoň jasné, že je ideální se jakýmkoli sporům vyhnout. Tak doufám, že se nevydáš na špatnou cestu, a budeš se v RP světě snažit tak, jako tomu bylo doposud od chvíle, kdy ses rozhodl přestat trollit. Už se napojuji, tak mi dej chvilku, za chvilku tam ten unban máš. 

Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~37