Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


24.12.2021 00:42

Zdravím,
je to přibližně měsíc od mého posledního trestu a to permanentního. Permaban mi byl udělen přesně 10.11. Permaban mi byl udělen za Porušení pravidla 0 + historie.

Za co mi byl tedy permaban udělen?
Šlo o klasické okrádání kamionu, dodám z celé akce video abych to nemusel extra rozvíjet https://www.youtube.com/watch?v=UP0yyfj6YjQ&ab_channel=seattle (3:10).

Udělal jsem na serveru spoustu chyb, kterých jsem si vědom a bohužel jich je hodně. Vím o tom, že sem byl problémový hráč a velice mě to mrzí. Chtěl bych se omluvit všem hráčům, kterým jsem kazil požitek ze hry. To samé bych se chtěl omluvit Admin Teamu za to, že museli řešit vše mé přestupky. Říkal jsem to vždy, že se za svoje chyby moc omlouvám a ponaučím se z nich bohužel jsem vždy někdy něco porušil. Ze svých chyb jsem se začal poučovat bohužel až po mým permanentním banu což je pozdě a moc mě to mrzí, protože kdybych se z nich poučil dříve nemusel bych toto nikdy psát.

Co bych na skimu po případném udělení unbanu chtěl RPit?
Nedá se to určit na 100%.Nějaký typ nelegálního RP, od toho jen tak neodejdu.

Ještě jednou se moc omlouvám všem členům komunity, kterým sem kazil jejich požitek z RP a také samotnému Admin Teamu.

24.12.2021 09:16

Moc se mi líbí, jak se najednou hráči spoléhají na to, že jsou Vánoce a že admini budou hodní, že ten unban je jistota. Jednak jsi ani neposlal žádost ve stanoveném termínu, jednak jsi součástí meta Discordu, na kterém se pomlouvají a urážejí administrátoři ve velkém. Tvým jediným štěstím je, že jsem si dodnes na tom Discordu nějak extra nepovšiml nějakých urážek z tvé strany. Začni sekat latinu než se ti ten unban obnoví, myslím to zcela vážně. Za chvilku tě pustím do hry, tak si zkus rozmyslet, zda ti pakování s takovými lidmi stojí za to.


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024