za co ban mám? za toto: DM, pravidlo 0, spam, urážky v OOC chatu + historie (Permanent)
expirace: nikdy/perma
Ještě jednou bych se chtěl omluvit @Dzardys. Za všechny problémy a minuty co strávil s tím že jsem mu nadával v pm s, jak už jsem jednou řekl neuvědomoval jsem si ani proč to dělám. Nevím co mi přeskočilo v hlavě ale dost mě to upřímně mrzí, jelikož kamarádi se kterýma jsem hrál mají ub. A já s nima teď hrát nemohu.
obhajoba: Takže jak bych začal už ani nevím co se v té rp akci, za kterou mám ban. Stalo takže nevim co o tom moc říct ale tak něco málo, si pomatuji tak se tu pokusím obhájit. Takže bych začal tím že jsem byl u veřejné výrobky, a přišli tam nějací mafiáni a já chtěl skusit jen tak na ně vytáhnout nůž co udělají ale nevim co se stalo už byl bch rád kdybych dostal ještě jednu úplně poslední šanci s podmínkami jako mají
např: @Cyber2 atd..
k tomu spamu v ooc a urážkách mám pocit že jsem napsal max že jsou tupí nebo šašci nebo něco takového pak ten spam napsal jsem 4 krát za sebou stejnou zprávu mam pocit nebo nějak tak to bylo pravidlo 0 o tom nic nevim nebo si to aspoň nevybavuji no a historie o té se nebudu asi ani bavit je velice roszsáhlá ale i tak se snažím dostat poslední šanci.
i když jsem si žádost o ub psal před týdnem skouším to znovu předem děkuji za jakékoliv vyjádření @Dzardys
edit: od banu to je 37 nebo 38 dní
za co ban mám? za toto: DM, pravidlo 0, spam, urážky v OOC chatu + historie (Permanent)
expirace: nikdy/perma
Ještě jednou bych se chtěl omluvit [user:3773]. Za všechny problémy a minuty co strávil s tím že jsem mu nadával v pm s, jak už jsem jednou řekl neuvědomoval jsem si ani proč to dělám. Nevím co mi přeskočilo v hlavě ale dost mě to upřímně mrzí, jelikož kamarádi se kterýma jsem hrál mají ub. A já s nima teď hrát nemohu.
obhajoba: Takže jak bych začal už ani nevím co se v té rp akci, za kterou mám ban. Stalo takže nevim co o tom moc říct ale tak něco málo, si pomatuji tak se tu pokusím obhájit. Takže bych začal tím že jsem byl u veřejné výrobky, a přišli tam nějací mafiáni a já chtěl skusit jen tak na ně vytáhnout nůž co udělají ale nevim co se stalo už byl bch rád kdybych dostal ještě jednu úplně poslední šanci s podmínkami jako mají
např: [user:7141] atd..
k tomu spamu v ooc a urážkách mám pocit že jsem napsal max že jsou tupí nebo šašci nebo něco takového pak ten spam napsal jsem 4 krát za sebou stejnou zprávu mam pocit nebo nějak tak to bylo pravidlo 0 o tom nic nevim nebo si to aspoň nevybavuji no a historie o té se nebudu asi ani bavit je velice roszsáhlá ale i tak se snažím dostat poslední šanci.
i když jsem si žádost o ub psal před týdnem skouším to znovu předem děkuji za jakékoliv vyjádření [user:3773]
edit: od banu to je 37 nebo 38 dní