Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o ub


neznamy#4109

Smazaný účet

6
25.12.2021 01:04, naposledy upraveno 25.12.2021 18:27 uživatelem neznamy#4109

za co ban mám? za toto: DM, pravidlo 0, spam, urážky v OOC chatu + historie (Permanent)

expirace:
nikdy/perma

Ještě jednou bych se chtěl omluvit @Dzardys. Za všechny problémy a minuty co strávil s tím že jsem mu nadával v pm s, jak už jsem jednou řekl neuvědomoval jsem si ani proč to dělám. Nevím co mi přeskočilo v hlavě ale dost mě to upřímně mrzí, jelikož  kamarádi se kterýma jsem hrál mají ub. A já s nima teď hrát nemohu.

obhajoba: Takže jak bych začal už ani nevím co se v té rp akci, za kterou mám ban. Stalo takže nevim co o tom moc říct ale tak něco málo, si pomatuji tak se tu pokusím obhájit. Takže bych začal tím že jsem byl u veřejné výrobky, a přišli tam nějací mafiáni a já chtěl skusit jen tak na ně vytáhnout nůž co udělají ale nevim co se stalo už byl bch rád kdybych dostal ještě jednu úplně poslední šanci s podmínkami jako mají 

např: @Cyber2 atd..

 k tomu spamu v ooc a urážkách mám pocit že jsem napsal max že jsou tupí nebo šašci nebo něco takového pak ten spam napsal jsem 4 krát za sebou stejnou zprávu mam pocit nebo nějak tak to bylo pravidlo 0 o tom nic nevim nebo si to aspoň nevybavuji no a historie o té se nebudu asi ani bavit je velice roszsáhlá  ale i tak se snažím dostat poslední šanci.

 i když jsem si žádost o ub psal před týdnem skouším to znovu předem děkuji za jakékoliv vyjádření @Dzardys

 

edit: od banu to je 37 nebo 38 dní

25.12.2021 16:04, odstraněno 25.12.2021 16:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.12.2021 16:08, odstraněno 25.12.2021 16:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.12.2021 22:39

Nebyla to tvá první perma, prozatím si však troufám tvrdit, že byla tvou poslední. V tom, co jsi předvedl, jsi recidivista, mimo jiné se nechováš ani vhodně na fóru. Tímto snad shrnu i ten spam, který mi od tebe chodí do PMs na Discordu. Pokud chceš někdy uvažovat o tom, že si na Skimu zahraješ, tak si žádost podej nejdříve za dva měsíce. Pokud mě do té doby nevyhodí, tak budu třeba nabývat jiného dojmu a šanci ti dám. Nebo taky ne, je to taková loterie. Zatím jsi mne nedokázal přesvědčit o tom, že si unban zasloužíš. Prozatím tedy zamítám, snad ti tato odpověď stačí.


Powered by LeoSight IFS
LT~33