Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Inventář vozidel


neznamy#7130

Smazaný účet

23
25.12.2021 12:04, naposledy upraveno 25.12.2021 12:57 uživatelem neznamy#7130

Ahoj,

navrhuji u inventáře vozidel, aby se po abecedním seřazením dal vzít/vložit z/do vozidla víc než jeden item, po kterým furt musím naklikat na vozidlo a dát inventář, seřadit a zase brát tímto postupem po jednom určitej item.
Takto to fungovalo v tehdejším serveru, který býval pod LS, zcela bezproblémově.

Ušetří to spoustu času např. neustálým přetažením MNOHA itemů do vozidel. (Ideál přes inventář vozidel přesouvat itemy, dejme tomu příklad ocel po zpracování, nebo po nákupu plastu a dalších beden, z postavy do vozidla po abecedním řazením, překáží ti tam např. klíče...)
Ušetřilo by to nejvíce času taktéž např. u sortování surovin. Před výprodejem si seřadím abecedně suroviny pohromadě a beru si ty suroviny, které nechci. Než abych musel furt scrollovat v inventáři vozidla nebo provádět ten postup uvedenej výše, když v první části mám suroviny, které chci.
Urychlilo by se to ještě u dřevorubce. Ani se nedivím, že skoro nikdo nedělá dřevorubce...


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo