Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Schitzu

Hráč

26
27.12.2021 12:27, naposledy upraveno 27.12.2021 16:03 uživatelem Schitzu

Zdravím, dne sme dostali ban za DM a NonRP Injuries. Viz. zde:
Avšak za co? Stáli sme na benzine v Montg. @Morocko do mě údajne ťukl asi tak v 5km/h kdy couval. No avšak někdo mi tady dal ban za nonRP injuries. Kdyby do mě najede v rychlosti tak neřeknu. Ale aby do mě jenom ťukl? To je hodně. Anim sem nedostal ani nic podobnýho. Avšak spíš nás zarazilo to co se stalo po banu. Jak já tak i @Morocko sme psali Dzardysovi o nějaké vysvětlení nebo něco. Co se stalo? Nic, Dzardys neodpoví za co jste dostali ban. Ok bereme asi neměl náladu. Tak sme si to zistili od jiného Admina který jsou schopný nám aspoň něco říct. Avšak co Dzardys pak napsal? Spíš než si on dá CK, tak já mu dám Permu.   Tohle je přístup Admina který nemá být ani na jedné straně. Ale on si vyloženě jde proti mě a dělá naschvále. Když tohle někdo napíše tak je jasný že je doslova proti tomu člověku. Což se u AT nemá stávat.  Kedže Moročkovy vypršel ban tak si nemusí žádat o unban, ale já si tímhle žádam o unban. Dle mě je to neprávem když tam žádny Injuries nemusí být. Nesrazil mé na zem ani nic. Prostě si podle mé dávat záminku aby mi mohl dávat ban. @Dzardys

Děkuji za pochopení hezký zbytek dne.

EmposOfc

Hráč

42
27.12.2021 17:23

Podle mého by bylo vhodné tohle řešit už jako stížnost na administrátora. Jestli je vše co píšeš pravda.. opravdu to není už v pohodě. 

Morocko

Hráč

15
27.12.2021 17:44

souhlasím s Empošem.

abych řekl můj názor (když už jsem označený) tak je takový, že nechápu co se děje s Dzardysem, dávat bany za úplnéj nesmysl a obzvlášť když to někoho stojí TP (Trusted Player) jako například mě, tak ani žádné vysvětlění, které by bylo na místě prostě čistý ignor a ani jediná možnost se podívat na údajné video, které k tomu bylo pořízeno.

Ban slouží k tomu, aby si člověk uvědomil svou chybu kterou způsobil ale když neví, za co ho víceméně dostal (protože "DM" je docela široký pojem) tak mi to přijde dost jako.. blbé.

poté dostal ban i muj kamarád (Jandys) který po celou dobu nebyl u počítače, proto se nechával jen vozit v autě ale naco jsou důkazy, když stačí jen někomu dát ban? K ničemu..

za mě je to vše.


Powered by LeoSight IFS
LT~46