Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban :3

1 2



Setryx

Hráč

5
28.12.2021 15:07

Krásné odpoledne všem čtenářům mého shitpostu, rád bych si zažádal o zrušení permy která se odvíjela z velmi zvláštního incidentu, vše to tu povyprávím pro kontext - byl jsem na discord serveru jedné frakce ta na discordu měla jako dozor Sovieta, eště měsíc než jsem přišel ale nebyla napsaná v IC discordech ikdyž se o to měl postarat Soviet, tento screen s tím nemá nic společného pouze poukazuje na chat na leosight discordu mezi phobiosem a hráčem kde phobios píše "Stačí dohled, o zapsání mezi ic discordy se již postará dohled." no v našem případě se nepostaral

tudíž jsme všichni dostali ban za metu přičemž já jediný dostal 4x větší trest (100h ostatní 24h) než ostatní z důvodu který doteď netuším, na discordu byl celou dobu Soviet takže si všichni mysleli že je nesmysl nám dát ban, my se začali bránit a já si dal žádost o unban, soviet na ní nereagoval ikdyž na tom neschváleném discordu si s námi vypisoval, poté mé rejpavé já v afektu začalo rýt do sovieta, já nebyl nák extra sprostý nebo tak následně se přidalo pár lidí z daného discordu a vylili své srdíčka plné hněvu proti sovietovi a tak dostali permy za urážení AT, já jí následně dostal taky, a tak tímto bych se chtěl omluvit @Dzardys za řešení takovejhlech brikulí a zároveň zažádat o unban jelikož vím co jsem udělal, řekl bych že jsem se i napravil/ponaučil z mých vlastních chyb.

Napsal bych toho víc ale nemám moc co k tomu říct a nejsem typ který bude psát 500i slovné omluvné paragrafy, byl jsem rozhněvaný a tak jsem dělal to co jsem dělal, nyní jsem celkem nový člověk a nechci tolik RP potit :) 

28.12.2021 15:18

Zatiaľ čo sme si robili discordy, tak stačilo iba cez PM's niekoho zavolať. Spýtal som sa či spraví OOC dozor ==> áno budem OOC ==> invite ==> nastavenie role ==> hotovinko.

Zatiaľ, sa vždy o DC postaral určitý admin, nebol žiadny problém. Z tohoto čo som vyčítal, SovietDog na to pravdepodobne zabudol. 

Lenže čo je za tým nevim. Ale čo vidím, tak pri tebe asi Dzardys tiež stratil nervičky O_o.

Seruuuus.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
28.12.2021 15:20

Sám moc dobře víš, že ban nebyl jen za to, že jste se IC domlouvali na Discordu. Co ti mohu doporučit, je opustit ilegální RP, protože to stejně jako většina hráčů neumíš a akorát si tím zajišťuješ ban. Permu jsi dostal s přáteli za navážení se do SovietDoga, který sice incident mohl pořešit sám, avšak má nějakou čest a stejně jako já incident týkající se jeho přenechal jinému administrátoru. No, jelikož se toto týkalo docela úzce jeho osoby, rozhodnutí nechám na něm, doporučuji napsat docela obsáhlou omluvu jeho osobě. @SovietDog

Setryx

Hráč

5
28.12.2021 15:25

já netvrdím že ban je za to, je tam napsané že jsem do něho ryl, pokud bude chtít omluvu tak budu mít permu asi dlouho jelikož se nemínim omlouvat někomu který udělá něco takovéhleho, on nesplnil to co měl a pak z nás dělá šašky, já dostanu ban 4x větší než ostatní? proč?

28.12.2021 15:30

Permu jste dostali všichni, jako jediný máš nárok na unban. Pokud ti toto přijde jako čtyřnásobný trest, zkus zopakovat první stupeň základní školy. Každopádně pokazil sis to sám, zkus shodit ego a projevit pokoru, bude se ti to hodit v životě mimo Skimo.

Setryx

Hráč

5
28.12.2021 15:36

já dostal 150 dokonce, ostatní jen 24 to je víc než 4x sice poté někteří dostali permu ale to neřeším, projevovat pokoru někomu kdo něco co by měl udělat neudělá a pak z nás  za to dělá s prominutím debily? meh to radši passnu 

28.12.2021 15:52

Jestli tomu nerozumíš od Dzardyse, tak ti to zkusím vysvětlit já.

Dokud není Discord server zapsán v seznamu schválených IC Discord serverů, tak se nejedná o schválený IC Discord a nelze jej používat pro IC. Použití neschváleného IC Discordu pro IC je zkrátka metagaming.

Je úplně jedno, že jste tam měli dozor, nemůžete neschválený IC Discord používat pro IC ani v době, kdy se na zápis čeká, jelikož ještě zapsaný není a je možné, že třeba dojde k odmítnutí žádosti o schválení.

To, že SovietDog byl připojený na vašem Discordu z něj nedělá schválený IC Discord. O zapsání sice máte žádat svůj dohled, ale nemůžete ten Discord používat pro IC už od požádání, ale až od schválení, ke kterému ale nedošlo.

Tohle všechno je vysvětleno v topicu o schválených IC Discord serverech.

Navíc pokud se bavíme o Discord serveru "Albanian Weaponry," tak tomu bylo schválení odebráno na základě porušení této podmínky:

Server musí mít hlavu a patu, musí mít opodstatnění v IC světě (např. firemní komunikační systém), nesmí se jednat o všeobecný/veřejný server (od toho existuje IC internet) a musí být společně s vlastním účelem schválen našim Admin Teamem

Nehledě na to, že jste jej propagovali na IC darkwebu i v době kdy nebyl schválen. Stále se domníváš, že chybu udělal SovietDog? Nevím, čeho se konkrétně týkala výsledná perma, ale asi je na čase uznat vlastní chybu a ne všechno házet na dohlížejícího administrátora, který vám nikdy neoznámil, že by váš Discord server byl schválen a že už jej můžete pro IC používat.

Setryx

Hráč

5
28.12.2021 15:56

teď tu valíš víc věcí naráz asi, schválenej měl dávno bejt discord "Blackdojo" když tam byl měsíc, ten můj o tom se nikdo nebaví

28.12.2021 16:02, naposledy upraveno 28.12.2021 16:20 uživatelem Rataj

Na tom vůbec nesejde, o jaký Discord šlo. Přečti si znovu prvních pár odstavců mé odpovědi.

Navíc pokud se jednalo o jiný Discord, než jsem myslel já, tak to akorát potvrzuje, že jsi se toho samého dopustil vícekrát - proto jsi zřejmě dostal ten větší trest, než ostatní.

"schválenej měl dávno bejt" - No očividně neměl, když doposud schválený není. Pravděpodobně bylo jeho schválení zamítnuto, nejspíš právě proto, že jste jej využívali k metagamingu mezitím, co na schválení čekal.

EDIT: Možná by ses mohl místo nahlašování mé odpovědi zamyslet nad tou omluvou pro SovietDoga. Jestliže jsi pravidla porušil (a že tady je to poměrně jasné), pak nevidím důvod, proč by ti mělo dělat problém se omluvit a napsat seriózní žádost o unban. Třeba by pak nebyl problém ti ten ban zrušit.

Setryx

Hráč

5
28.12.2021 16:16

@Rataj pozor na nadbytečné vyjadřování

 

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~97