Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení hráčů Kisho Lee Shimizu a Sakurano Hitoshi


neznamy#5604

Smazaný účet

12
28.12.2021 15:55

Zdravím,

tímto topicem bych chtěl podat stížnost na hráče Kisho Lee Shimizu a Sakurano Hitoshi. Dále žádám členy AT o prověření jejich činů, které mi zkazily požitek ze hry.

Kisho Lee Shimizu - Metabaiting, FearRP, Zdržování RP, Vytváření OOC situace, TrashRP, Ignorace /me
Sakurano Hitoshi - Metagaming, Zdravý rozum


Abych vás uvedl do děje. Po dlouhé době jsem zavítal na svou vůbec první postavu, na které již mám nějaký majetek, avšak je povětšině psán na právnickou osobu. Přepis na právnickou osobu je z toho důvodu, aby i mí kámoši mohli využívat můj majetek, stejně tak jako já jejich - sdílíme mezi sebou své majetky. 

Jednou z nemovitostí, která mi náleží a je psána na danou právnickou osobu, je garáž, která přiléhá k jednomu domu. Dům, ke kterému garáž přiléhá, si koupili právě hráči, na které podávám stížnost. Zřejmě vlivem updatu o zamykání nemovitostí došlo k otevření vrat garáže a hráči si do této garáže, která nebyla jejich, parkovali svá vozidla. Jednoho z nich jsme načapali přímo u garáže, a proto jsme si ho později odchytili, aby vyřídil vzkaz, že ty auta v té garáži prostě nechceme. Přibližně o dvacet minut později, když jsme se chystali daná vozidla vykrást a zničit, avšak jsme čekali na povolení ze strany AT, před garáž dorazili tři hráči - Kisho Lee Shimizu, Sakurano Hitoshi a hráč, u kterého si nepamatuji jméno, avšak vím, že se jedná o nováčka, proto ho z tohoto vynechávám. Hráč Kisho Lee Shimizu měl ve statusu, že ve své tašce má KAC PDW, což zapříčinilo, že jsme o zbrani ICly nevěděli. Postupně si začali vyvážet svá vozidla, avšak v průběhu toho jsem si řekl, že by bylo dobré je alespoň zmlátit, aby se to již neopakovalo. Když byl uvnitř právě jen Kisho Lee Shimizu, rozhodl jsem se, že za ním zamknu dveře, což jsem taky provedl. Diskutovali jsme o tom, kde koupil vestu, kterou měl na sobě, já nakonec řekl, že bych si jí vzal (přestože mi o ten item nešlo, spíše jsem to využil jako zámiňku k tomu, abych měl IC důvod ho spoutat). V tu chvíli na něj namířil můj kámoš taserem (lepší zbraň jsme neměli :D), na což Kisho Lee Shimizu reagoval tím, že vytáhl z tašky KAC PDW - porušení pravidla o FearRP. Hned, co to /me dopsal a vzal zbraň do ruky, schytal výstřel z taseru - kamarád čekal, než KAC PDW vezme do ruky, tudíž žádná zero tolerance z naší strany.. Poté jsem ho zaklekl, chtěl jsem mu vzít ten KAC PDW (v tu chvíli jsem nevěděl, jestli je nabitý, nebo ne), aby nevstal a nerozstřílel nás. Chtěl jsem mu nasadit pouta, na což reagoval úplnýma hovadinama - zdržoval RP, TrashRPil a do toho ještě vytvářel OOC situaci se slovy "čekáme na admina". Několikrát jsem ho upozornil v tom, že danou věc může řešit potom, daná akce se dá voidnout a že pokračujeme v RP. Neustále nereagoval, začal erpit poté, co se zvenku začaly ozývat výzvy policie. Celou věc jsme tedy doerpili, využili situace a shodili vinu na něj, tudíž netřeba akci voidovat.


Kisho Lee Shimzu
Vytváření OOC situace (Žádný Fear RP z jeho strany - lze poznat z videa)

Zdržování RP a ignorace /me 

(členům AT pošlu celý log a video)

TrashRP

(první řádek je miss bindu :D, dávám ho sem, abych se vyhl podezření z OOC nadávek ze strany kámoše)

FearRP (screen z videa, kterej vyzobrazuje tak nějak vše potřebné k pochopení)

Metabaiting - je potřeba prověřit z jeho logů.


Sakurano Hitoshi
Metabaiting - je potřeba prověřit z jeho logů, avšak domnívám se, že si informaci, že okrádáme toho druhého zametovali. Důvodem mé doměnky je fakt, že Kisho Lee Shimzu začal erpit až když se od vrat ozývala policie.

Zdravý rozum - jistě věděl, že má jeho kámoš v tašce KAC PDW, i přesto zavolal policii, aby to řešila.


Myslím si, že většina členů AT mě již zná, nebo si kontakt snadno najdou skrze IC discordy. Admin, který se tím bude zabývat, mi může napsat, vše potřené mu zašlu.


Předem děkuji za vyřešení této nepříjemné záležitosti. 

- Mareeek

28.12.2021 18:34

Ahoj, okay přiznávám svojí chybu z mé strany to nebylo vůbec dobře zarpené a chtěl bych se ti rovnou omluvit za můj špatný přístup který ti pokazil zážitek ze hry, nechci s nikým OOC hroty.

 

- Kisho Lee Shimizu

28.12.2021 19:53

Stížností se začnu zaobírat, rozsudek vznesu poté, co si vyslechnu obě strany, tudíž poprosím @kormoo aby mi zaslal na Discord Dzardys#3287 log z rozmezí 14:00-15:00 dnešního dne.

9.1.2022 02:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~31