Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o zrušení banu za NonRP driving, vyvolání OOC situace, nerespektování AT (48 hodin)


Lada596

Hráč

3
28.12.2021 20:21, naposledy upraveno 28.12.2021 21:41 uživatelem Lada596

zdravim dzardys.. typek mi nedal přednost tak sem se za nim rozjel a zeptat proč mi nedal prednost, ujel tak sem se taky rozjel mě se to laglo a naboural sem do něj   samodřejmě že sem to erpil, ale typek to neerpil tak sem to natačel, jezdil  NonRP driving, nonRP injuries, pak dostal  ban eště za provokaci AT, to je spravně, ale že ja sem  nic nevyvovaval OOC hadky, a ja sem nejezdil nonrp driving, jen sem jel za nim aby zastavil že ma report, a že ja te respektoval tak pravě jsem tě respektoval a spolupracoval sem, a udělal sem spravnou vec že jsem ho nahlasil jinak bych porušil pravidlo, a když jsem to udělal spravně  a zachvilku mam ban na 2dny.

28.12.2021 20:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
28.12.2021 22:14

Správnou věc jsi udělal, nahlášení je supr. Ale to, že jsi za nim jezdil po sněhu (který máš vypnutý), pak jste se hádali v OOC, kdo je větší "nonrp", až jsem ti musel OOC chat vypnout, protože se s vámi nedalo nic řešit. Byli jste požádáni, ať se nehádáte, to však pokračovalo. Máš ban každý den, jsi nepoučitelný a já nad tebou lámu hůl. Ban se ti rušit ani zkracovat nebude. 

Off topic - @neznamy#4109 Ale ty ji máš a už navždy, tudíž není potřeba, aby ses tu nějak dále vyjadřoval.


Powered by LeoSight IFS
LT~26