Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení - Evzen Dobrak, Matej Vrabec, Antonio Guiller


neznamy#6563

Smazaný účet

41
28.12.2021 20:46, naposledy upraveno 28.12.2021 21:03 uživatelem neznamy#6563

Tak, situace se má tak, že jsem okrádal Matěje Vrabce v dolech, z mé strany bylo vše správně zaeRPeno, během okrádání přijel Ford Taurus (nevím jak by se dostal Taurus do dolů, když ještě započítáme to, že jsou zasněžené, hlavně proč by někdo v Taurusu jezdil do dolů, když jsem ani nestřílel, takže nemohl slyšet výstřely? Za mě meta), který řídil Evžen Dobrák, snažil se mě přejet, ale to se mu nepovedlo. Následně Evžen spadl s Taurusem z několika metrů (viz. screen), změnil auto a přijel znovu. Ve chvíli kdy jsem chtěl odjet už u vjezdu do dolů stál Andrew Rock (pozor, na něj stížnost vyjímečně směřována není), kterého pravděpodobně zavolal Evžen Dobrák (jak, když chvíli předtím spadl z několika metrů?), moje postava se dala tedy na útěk. Chvilku jsme se naháněli, poté jsem s autem slítl z X metrů, takže jsem v jízdě nepokračoval. Po chvilce přijeli další hlídky, v jedné z nich seděl Antonio Guiller, RP pokračovalo, nejdřív mi zabavili PDW, pak mě passive ZZS odvezla do FNLV. Následně si mě policie ve FNLV vyzvedla a zde začíná moje stížnost na Antonia Guillera! První věc byla ta, že nebylo provedeno žádné /do personál FNLV předal osobu PSA, to jsem nějak neřešil, následně mě odvezli na PSA stanici, kde mi nebyly řečeny mé práva (vím, tohle mám řešit ICly), ani nebylo zjištěno mé jméno, pouze jsem zaplatil odškodné ve výši 50 000 a dostal jsem jail na 2.5 hodiny.

O co mi jde touhle stížností? O void celé RP akce z důvodu toho, že osoba která přivolala PSA by rozhodně tohoto nebyla schopna. Rozhodně mi nejde o ban pro Holyska, i mistr tesař se někdy utne, o co mi ale jde je ban pro Evžena Dobráka za NonRP injuries, možná metu a pro Matěje vrabce za PG, nejdřív RPil, že má vysílačku v tašce, poté se SE STAHOVAČKAMA zvedl ze země a začal mluvit do vysílačky (viz. screen)

(Toto není stížnost na zadržení, nýbrž na RP většiny zúčastněných, proto to také neřeším ICly)

Snad to admin který to bude číst zvládne přečíst, dávat to do odstavců nebudu, děkuji.

Nejdůležitější důkazy jsem předložil, pokud bude potřeba něco víc, tak samozřejmě poskytnu

 

Edit: Ještě hodím důkaz, že v tom Taurusu byl opravdu Evžen Dobrák

Edit2: nevím, proč se to postlo 2x, poprosím o smazání druhého postu, o warn vážně nestojím, děkuji.

28.12.2021 20:48, odstraněno 28.12.2021 21:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.12.2021 22:32

Hráči byli potrestáni, jen tě obeznámím s tím, že Matej do vysílačky nemluvil, naopak mu z vysílačky šly hlasy, protože nemá sluchátka. To rozeznáš jednoduše pomocí toho, že zde nebylo slovíčko "říká". Záznam z MDC jsem ti smazal, vyhodil jsem tě z věznice, vrátil ti PDW a givnul zpět 50000 Kč. Pokud jsem na něco zapomněl, tak mi napiš ve hře, případně jinému administrátoru. Stížnost tedy považuji za vyřešenou, uzamykám téma.


Powered by LeoSight IFS
LT~26