Hezky se mi tu dohadujete, člověk pak zcela jistě má chuť tuto záležitost jakkoli řešit, že. Stále mi nebyly poskytnuty jakékoli důkazy o tom, že by macova komunikace jakkoli probíhala IC, akorát jsem dostával salvy rozhořčených PMs, což opravdu nikam nevede.
Ale budu férový k oběma stranám, @neznamy#6563 se mi sám přiznal k tomu, že injuries neRPil. V dané situaci kdy jste po sobě stříleli a vráželi do sebe injuries dle mého třeba nebyly, vzhledem k S2K systému, který zde máme. Je to složité, ale jsem schopen přihmouřit oči a omluvit to S2K. Každopádně pevně věřím tomu, že Samíček pochopí, že i on sám tím porušil pravidlo S2K systému - po akci si nenahodil injuries (k čemuž se mi přiznal, opět zmiňuji). Proto i nějaký ten trest uděluji jemu, vzhledem k tomu, že to není zanedbatelná část akce.
Až se autor žádosti uklidní a pošle mi přesně to, co jsem po něm žádal, můžeme se bavit o nějakém zkrácení trestu, prozatím se tu jen hádáte a vidím zde projevy arogance, což je má parketa. Mé PMs jsou otevřeny rozumné diskuzi, pokud neodpovím, tak jsem časově vytížen nebo nemá smysl, abych odpovídal na takové zprávy.
Prozatím žádost zamítám, reklamace na Dzardys#3287
Hezky se mi tu dohadujete, člověk pak zcela jistě má chuť tuto záležitost jakkoli řešit, že. Stále mi nebyly poskytnuty jakékoli důkazy o tom, že by macova komunikace jakkoli probíhala IC, akorát jsem dostával salvy rozhořčených PMs, což opravdu nikam nevede.
Ale budu férový k oběma stranám, [user:6563] se mi sám přiznal k tomu, že injuries neRPil. V dané situaci kdy jste po sobě stříleli a vráželi do sebe injuries dle mého třeba nebyly, vzhledem k S2K systému, který zde máme. Je to složité, ale jsem schopen přihmouřit oči a omluvit to S2K. Každopádně pevně věřím tomu, že Samíček pochopí, že i on sám tím porušil pravidlo S2K systému - po akci si nenahodil injuries (k čemuž se mi přiznal, opět zmiňuji). Proto i nějaký ten trest uděluji jemu, vzhledem k tomu, že to není zanedbatelná část akce.
Až se autor žádosti uklidní a pošle mi přesně to, co jsem po něm žádal, můžeme se bavit o nějakém zkrácení trestu, prozatím se tu jen hádáte a vidím zde projevy arogance, což je má parketa. Mé PMs jsou otevřeny rozumné diskuzi, pokud neodpovím, tak jsem časově vytížen nebo nemá smysl, abych odpovídal na takové zprávy.
Prozatím žádost zamítám, reklamace na Dzardys#3287