Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkracení banu/zrušení


Aw1x

Hráč

8
29.12.2021 11:33, naposledy upraveno 29.12.2021 12:32 uživatelem Aw1x

Zdravím jsem tu opět a zas s žádosti o unban říkáte si proč?

Celkově můj herní život je odrazený na MTA a co si budem na MTA cz/sk scéně nejsou tak dobré servery jako je skimo samozřejmě nechci nikoho urazit ale je to pravda. další důvod je to že bych si chtěl zaerpit na Skimu před silvestrovými dny ale i na silvestr přece jenom tato událost je 1 za rok a proto o ní nechci přijít. 

Ban byl udělen od pana @Dzardys z banem souhlasím je to oprávněný ban uvědomuju si svojí chybu a chtěl bych říct že už se to nikdy nestane ano moje historie banu není tak krátká ale nikdy jsem nedostal ban za dm proto mi přijde ban 8dní a 8hodin dost veliký proto bych chtěl zkrácení do 31 a nebo případné zrušení banu ale samozřejmě to je na členech a-t  prázdniny končí 3.1 a unban mám až 4.1 proto bych si ještě rád zahral dokud mám prázdniny předem děkuju za opdověd.

Přeji hezký zbytek dne - Aw1x

 

29.12.2021 12:49

Historii máš poměrně dlouhou, ale je pravda, že za DM a pravidlo 7 jsi doposud trest nedostal. Přihlédnu-li ještě k tomu, že se blíží Silvestr a takové svátky bychom měli trávit s nejbližšími, což jsou zjevně v tvém případě kamarádi na Skimu, mám asi pádný důvod ti trest zkrátit na 48 hodin, tudíž Silvestr na Skimu stihneš s přehledem.


Powered by LeoSight IFS
LT~26