Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zrušení/zkrácení permanentního trestu


neznamy#3324

Smazaný účet

9
29.12.2021 11:35

Žádost o zrušení permanentního trestu V 2.0 
 
Zdravím všechny čtenáře, dne 20. Listopadu jsem dostal od pana Džardyse permanentní ban za následující činy: DM (opakované), pravidlo 0, urážky v OOC chatu, nerespektování Admin-Teamu a common sence. 
 
Skimo mě naučilo spousty věcí. Od rychlejšího psaní na klávesnici až po věci, které se mi budou hodit v reálném životě. Nyní svého činu opravdu lituji a chtěl bych opět začít hrát na Skimu, tudíž žádám o unban. 
 
Před tím, než napíšu cokoliv jiného bych chtěl nějak vysvětlit co vlastně vyústilo v získání permanentního banu.. 
Vše to začalo tuším tři dny před tím, než jsem dostal permanentní ban. V ten den jsem si společně s mými dvěma dalšími kamarády řekl, že půjdeme na Skimo trollit. Vzali jsme taxíky, jezdili jsme různě po Montgomery, Blueberry a Palomino Creek a tam jsme dělali kravinky. Například jsme záměrně vráželi do aut a pak jsme se začali vymlouvat na to, že jsme couvali a že jsme ho neviděli, nebo něco takového. Také jsem se (pouze já) choval velmi nezdvořile k ostatním hráčům v OOC chatu. Slovně jsem je napadal atd.. Vše vyústilo právě toho osudného dne, přesněji již zmíněného 20. Listopadu.. Ve zkratce, nad Montgomery mě zastavila policistka, a já jsem se k ní choval prostě tak, jak by se nikdo v reálném životě k policistovi nechoval. Celou RP akci sledoval právě Džardys, protože předpokládám, že už na mě byl hozen nějaký report. Toto byla poslední kapka, po pár prohozených slov s Džardysem, ve kterých jsem se vůči němu choval velmi nezdvořile. 
Hned po získání permanentního banu mi to bylo absolutně jedno. V tu dobu jsem hrál prostě jiné hry a na Skimo jsem chodil jen trollit společně s mými dvěmi kamarády. (nechci to na ně nijak házet, oni mě nijak nepřesvědčovali at s nimi jdu trollit atd. Bylo to čistě mé rozhodnutí že s nimi půjdu.) 
Tak, to by bylo tak nějak ve zkratce co vyústilo v dosažení permanentního banu. 
 
ted proč jsem neměl porušovat pravidla.. 
Neměl jsem záměrně hráčům kazit hru, jelikož mě by se to přeci také nelíbilo. 
 
Možná se ptáte, kolik banů vlastně mám.. 
No, dle mých odhadů právě tento ban byl můj 23.. (tohle číslo mě fakt děsí..) 
asi neexistuje výmluva na to, proč jsem pravidla porušoval, ale.. 
Vlastně před prvním napojením na Skimo jsem si tak nějak říkal, že můj cíl je tak maximálně koupit si Supru a pak to zapíchnout, takže mi bylo jedno, když jsem nějaké to pravidlo porušil a dostal jsem ban. Po nějakých sto hodinách na serveru kdy už jsem měl vše co jsem chtěl a jen tak jsem se poflakoval, jsem si uvědomil, že mi hraní na Skimu opravdu baví a že bych pravidla opravdu měl přestat porušovat. V tu chvíli jsem se opravdu začal snažit, ALE.. Udělal jsem asi tu nejhorší možnou věc kterou jsem mohl udělat. Přidal jsem se k takzvaným kinder mufyjánům.. Za dob mého působení v mafii jsem nazbíral přibližně osm banů, což mi opravdu pokazilo pohled adminů na mě. Po skončení s mafií a vytvoření nové postavy jsem opět pravidla přestal porušovat, nebo alespoň mě to tak přišlo. Na nové postavě jsem konečně začal pořádně eRPit a tak nějak jsem tu mou nejhorší éru banů ukončil. Samozdřejmě jsem občas nějaké to pravidlo porušil, ale v naprosté většině to bylo jen proto, že jsem si to neuvědomil. 
 
Důvod banu i délku banu naprosto respektuji, a je je mi jasné, že je ban naprosto zasloužený, ale přesto bych chtěl poprosit o unban/zkrácení banu. Byl bych velmi vděčný. 
Svoji chybu naprosto uznávám a nyní mi je naprosto jasné, že se dělat tyto kravinky se nesluší, a to nikde. Dnes je mi jasné, že jsem měl radši vypnout počítač a třeba se jít ven projít. Jsem přesvědčen, že tato doba bez Skima mě napravila a pochopil jsem, že tyto kravinky jsem dělat absolutně neměl. Jediné co chci, je si opět někdy zahrát ten pořádný RolePlay, protože mě to vždy bavilo a asi vždy bude. :-) 
 
A nyní omluva.. 
Nyní bych se chtěl veřejně omluvit naprosto všem, kterým jsem svým nevhodným chováním skazil prožitek z RP. A to jak členům AT, tak hráčům. Svou chybu jsem si uvědomil a věřte, že mě tato doba bez Skima napravila. Popravdě už hned druhý den po získání permanentního banu mi to bylo líto. 
 
Co bych dělal kdybych unban dostal? 
Asi nejvíce mě láká začít na Skimu odznova. Nová postava, první práce, první auto.. A postupně se dostat s mou postavou někam výše. Na Skimu už jsem dvakrát začínal na nové postavě, a popravdě mě ty začátky neskutečně bavili. Vlastně pár dní před dostáním permanentního banu jsem na své postavě rozdal všechny věci, protože mě Skimo jak už jsem zmínil přestalo bavit. Možná tento čin taktéž napomohl tomu, že jsem to nakonec začal absolutně trollit, protože co si budeme, když máte barák, auta co jste vždy chtěli atd. Tak o to prostě nechcete ze dne na den přijít. Také bych chtěl opět začít hrát s mým věrným IC němým kamarádem kterého už znám nějaký ten čas a vždy mě s ním hrát Skimo bavilo. :-)
 
I v případě nedostání unbanu bych zde chtěl pár lidem poděkovat.. 
 
Nejprve bych chtěl samozdřejmě poděkovat Ratajovi, jelikož bez něj by tu logicky nic z tohoto nebylo, takže díky! :-)
Dále bych chtěl překvapivě poděkovat Džardysovi.. 
 
Díky tobě Džardysi jsem si konečně uvědomil, že se nikdy a nikde nevyplácí dělat něco, co je zakázané či neslušné, takže díky! :-) 
 
A v neposlední řadě bych chtěl poděkovat vám, komunito, protože bez vás by to tu bylo.. Tak nějak.. Mrtvé, takže díky! :-) 
 
Nakonec bych chtěl napsat nějakou zprávu novým členům komunity.. 
Prosím, nebudte jako já a neporušujte jak záměrně, tak omylem pravidla, jednou byste toho mohli opravdu litovat! 
 
Skimo mě naučilo spousty věcí. Od rychlejšího psaní na klávesnici až po věci, které se mi budou hodit v reálném životě. Nyní svého činu opravdu lituji a chtěl bych opět začít hrát na Skimu, tudíž žádám o unban. 
 
Možná vám přijde, že jsem v této žádosti o unban míchám páte přes deváté, a máte víceméně pravdu. Opravdu jsem se snažil napsat pěknou a obsáhlou žádost o unban. Chtěl jsem zde zmínit vše, co mi jakkoliv přišlo důležité, takže tak. Tuto žádost píši prakticky už od druhého dne od zveřejnění první, jelikož jsem nebyl s první spokojen. Každý den jsem sem něco málo připsal a chtěl jsem ji zveřejnit až vtedy, kdy s ní budu absolutně spokojen, což je ted. :-)  
 
Nežádám o unban hned ted, nemám žádný problém si počkat. Taktéž nečekám, že mi Džardys odpoví hned ted. Prostě až odpoví, tak odpoví. :-)  
 
 
Díky že jste si dočetli mou žádost o unban až do konce. 
 
S přáním překrásného dne,  Hardbassak. 
 
( V případě, že by po mě někdo z členů AT něco potřeboval s řešením mého unbanu, přikládám svůj Discord. Jonashek#6243 ) 
 
Ps.: Omlouvám se za gramatické chyby, stále se učím. :-)

29.12.2021 12:56

Původně jsem přemýšlel, že ti trest zkrátím na 14 dní, protože už od tvého banu nějaká doba uplynula. Ale mile mne překvapila obsáhlost a strukturovanost žádosti, myslím si, že právě z tohoto by si měli hráči brát příklad a byl bych moc rád, kdyby pak každá žádost vypadala takto. Vidím, že to máš v hlavě srovnané, věnoval jsi nějaký čas sepsání žádosti a svou chybu sis veřejně přiznal. Trest ti zkrátím tak, abys stihl Silvestra u nás, pokud tedy máš v plánu na Silvestr hrát. Navíc si můžeš povšimnout, že máš trest zkrácený dřív než účastníci vánoční amnestie, a to právě kvůli žádosti, kterou jsi sem napsal. Nemám sebemenší důvod odporovat, trest ti tedy zkracuji na 48 hodin a doufám, že se nic z toho nebude opakovat. Pamatuj na slova, která jsi zde psal, přestaň dělat blbosti a zapoj se do rozvoje komunity. 


Powered by LeoSight IFS
LT~29