Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


macaczE

Hráč

9
29.12.2021 12:34, naposledy upraveno 29.12.2021 12:36 uživatelem macaczE

Dobry den pane @Dzardys , Takže věc se  stala  takhle: Jel jsem si do dolů natěžit se svým taurusem (ten taurus je 4x4) a vidim tam raptor a nasi firemni dodavku tak mi to ke trochu divny a sjedu tam dolů, poté co sjedu dolů jsem uvidel ze to je muj IC aji OOC kámoš. jak jsem k nim dojel tak Matej Vrabec zacal kricet pomoc tak mi bylo jasne co se deje. tak jsem ji/jeho chtel zkusit srazit to se povedlo, zajel jsem ji a ona zacala nesmyslne strilet pod mym autem, zvedla se a bez status/rp po me zacala strilet,tak jsem se schoval za zidku, do vysilacky jsem napsal ze okradaji mateje v dolech LV at tam jedou rychle PSA ano,uznavam ze jsem spadl ale irl by se ti v 30kmh narazu do boku taky nic nestalo,maximalne by te boleli usi od airbagu ale ja spadl na spolujezdcovu stranu niloliv na strechu, jak jsem odjizdel tak uz proti me jeli PSA a tim to konci.

takze bych poprosil aspon zkraceni banu o den bo jen pulka z toho je pravda :).

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní témata
29.12.2021 13:07

Odpověď máš u předešlé žádosti, nové si nezakládej, pokud nesplníš podmínky, které jsem ti pro zkrácení stanovil. V opačném případě to budeme řešit warny na fóru, vzhledem k tomu, že se jedná o duplicitní témata bez přidané hodnoty.


Powered by LeoSight IFS
LT~20