Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dobrý den chtěl bych unban


Deff

Hráč

5
30.12.2021 11:55, naposledy upraveno 30.12.2021 11:55 uživatelem Deff

Dobrý den chtěl bych zažádeat o unban jeli sme na motorce Harley což je stroj jako blázen a propadli sme se v lv do policejní stanice neboli kanceláře a buglo se mě to prostě to zavinil harley pak sem se lekl psa tak sem dal f10 Maisto Harley Davidson 2015 Street Glide Special 1:12 model motorky |  Conrad.cz

30.12.2021 12:59

To snad nemyslíš vážně, že ne? Tři dny lezete do kanceláří kriminální služby, odkud si kradete itemy, pak je zas odkládáte. Vůbec netuším, kde jste přišli ke klíči, každopádně to snad ještě dnes budu mít zjištěné. Veškeré nelegální předměty, které jste měli ve vlastnictví, vám kvůli tomuto byly zabaveny a odevzdány policii. Unbanu se ani jeden nedočkáte, nehodlám kvůli vám zase hodinu šaškovat a hledat, kam jste co položili. Chcete serveru jen škodit, budiž, už si tu nezahrajete. Zkusil bych nějaký freeroam, třeba ten s King Kongem, takové servery budou úplně ideální pro vás dva.


Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo