Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban či zmírnění trestu


Peli

Hráč

27
31.12.2021 19:18, naposledy upraveno 31.12.2021 19:20 uživatelem Peli

Zdravím vás všechny přátelé i nepřátelé a hlavně AT.

Předtím než si požádám o unban nebo zkrácení trestu bych chtěl mnohokrát poděkovat Džárdysovi......

Ban za závažné urážky nějakého hráče který mě začal provokovat OOC a já mu napsal "že tě matka radši nevychcala kozám do pití" toto je podle vás závažná urážka ? Jako sorry ale nenechám si s prominutím srát na hlavu od nějakého dítěte které o mě píše že jsem debílek a ještě k tomu když to vše začalo pouze kvůli tomu že jsem mu IC řekl že u nás se říká dobrý den a né hej chlape nechcete koupit supru? Měl by se začít naučit chovat potom bych se s ním bavil normálně a touto cestou bych si požádal o zmírnění trestu či unban protože 336 hodin ban je trošku moc i přesto že jsem ho vlastně vůbec nějak neurazil :). A to ještě dané dítě bylo na benzině sraženo autem a nenapsal ani status že by měl odřeniny nebo aspoň něco.

Věřím že se vám tento ban taky nebude líbit stejně jako mně v krajním případě se s vámi rozloučím úplně.

Tímto se s vámi loučí váš nejmilovanější hráč Peli.....

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
31.12.2021 19:24

Nemáš se s ním co dohadovat, porušení jsi měl okamžitě nahlásit. Ban máte oba dva, v tvém případě by bylo vhodné se uklidnit. K nahlášení samozřejmě nedošlo, což máme pravidlo osm, to, co se dělo pak, bylo zase pravidlo jednadvacet. Do toho tu ještě vesele porušuješ pravidla fóra a zjevně si neumíš ani podat žádost o unban. Výhrůžky koncem si nech někam jinam, to opravdu nebude fungovat. Mít co zamítnout, tak to zamítnu, ale téma jen uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo