Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban či zmírnění trestu


Peli

Hráč

27
31.12.2021 20:12, naposledy upraveno 31.12.2021 20:33 uživatelem Peli

Zdravím vás dnes již podruhé opět je tu váš Peli.

Bylo mi doporučeno se uklidnit a já jakožto naprosto klidný a vyrovnaný člověk se nebudu přece rozčilovat a sepíšu žádost naprosto v Klidu . Takže bych se moc rád omluvil tomu hráči kterého jsem údajně urazil a samozřejmě i Džardysovi že musel něco takového vůbec řešit. Dostal jsem ban na 336 hodin což mi přijde příliš vysoký trest vůči mému provinění nehledě na to že ten druhý dostal pouze 48 hodin. Dostala se mi i informace že s tímto trestem nesouhlasila spousta lidí v donator chatu,za což vám velice děkuji ale je to k ničemu....budeme slušní jinak bych tam napsal něco jiného. 

Zde vám přiložím screeny z logů co se tam přesně stalo.........následující odkaz může obsahovat vulgarismy které jsou velice nevhodné tak prosím nepište nic podobného: https://ctrlv.cz/Pi8R . Nechal jsem se prostě vyprovokovat protože já jsem opravdu nezačal OOC provokovat. Děkuji za vaši pozornost.

 

 

31.12.2021 20:19

Souhlasím s tím že trest 336 hodin bylo hodně! A ta urážka od peliho nebyla žádným způsobem závažná na takovéhle provinění!

31.12.2021 20:33

To už vypadá o něco lépe, trest ti tedy zkrátím za chvilku na stejnou délku, jakou dostala protistrana, to už snad fér bude. 😉


Powered by LeoSight IFS
LT~50