Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Apetit & Brown Gasoline

1 2

Apetit

Hráč

26
12.4.2020 14:41

Název frakce: Apetit & Brown Gasoline

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Kinn_Apetit - Majitel James_Brown - Spolumajitel

Startovní kapitál: 250000

Popis frakce: Firma by fungovala tak že by se z našeho pozemku v LV (upřesním lokaci pozemku) vozil benzín na random benzínky v LS/LV, při odevzdání benzínu by řidič i firma dostal náhodou částku. (částku nechám na vás) Řidič by držením mezerníku nabral benzín do cisterny, poté by se mu na mapě ukázala náhodná benzínka ke které musí obsah odvést, když by přijel k určité benzínce musel by také držet mezerník aby se benzín postupně prodával. (Ten loading bych chtěl takový jako má tankování, aby se to pomalu naplňovalo držením.) Budu rád za každé vyjádření.

12.4.2020 14:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.4.2020 15:56

Felixi nejsem si jist zda by to dalo RP když by se jen jezdilo a mačkal mezerník,ale tak co možná by to i šlo 

Apetit

Hráč

26
12.4.2020 16:16

Nemo, určitě se bude RPit plnění i vyprazdňování, více na tom asi ani nejde. 

misatorcz

Hráč

53
12.4.2020 16:42

Mám pocit že frakcí už zde je více jak dost... 

Apetit

Hráč

26
12.4.2020 17:08

Slaviku ale práci hledá někdo furt. 

12.4.2020 17:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Fejlaks

Hráč

27
12.4.2020 18:15

Nápad to špatný není, jsem PRO!

GoodGuyVita

Hráč

4
13.4.2020 11:07

Za mě myšlenka dobrá, já jsem PRO

Derbyss

Hráč

2
14.4.2020 10:55

Frakce zní jako zajímavý nápad, jakožto žadatel o (odloženou) Ropnou společnost, jsem v žádosti uváděl převoz určitých frakcí ropy na prodej ať už benzinám, či k výrobě plastu. Pokud by se tedy přistoupilo k oběma frakcí, mohlo by jít o zajímavou spolupráci produkce -> export. 

Benziny by samožrejmě mohli pomalu vyprazdňovat, jak už jsi psal.. Poté by přišlo oznámení Gasoline, aby proběhlo naplnění. Když už tedy bylo přidáno že se vybíjí baterky, může server být mnohem atraktivnější tím, že né vždy benziny ve měste budou mít benzín.

Taktéž by se mohlo přidat i LPG..

Z mé strany rozhodně ANO

Těším se na případnou spolupráci... :)

1 2