Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení - Theodor Liechtenstein


neznamy#6563

Smazaný účet

41
1.1.2022 16:15

Velice děkuji všem PSA, že hrajete na win, mám to rád.

 

A teď k té stížnosti. Poprosím o void celé RP akce, neboť tady pan Theodor nezná pravidla i přesto, že je TP.

"13. Chce-li hráč provést IC akci mířenou proti jinému hráči, musí mu umožnit na ni adekvátně zareagovat (prostřednictvím /do). Toto pravidlo je důležité zejména pro ilegální RP (jedná se o pojmy Powergaming a Zero tolerance). Reakce hráče, na kterého je akce mířená, musí být přiměřená a odpovídat aktuálnímu stavu postavy."

1.1.2022 16:21

Supr, jen kdyby RP akce nebyla po celou dobu sledována mnou, což vedlo k tomu, že jsem ti zakázal OOC chat, přesně za toto: 

Samozřejmě i to ses snažil obejít mixováním v /do, kde ses snažil upozorňovat na pravidla, avšak sám jsi odmítal nějakou dobu na ta /do reagovat. Nebudu nikoho trestat za to, že nenapsal /do s?, stejně tak tu není důvod k voidu akce, nemusel sis do toho auta sedat, kdybys s tím nesouhlasil. Ale rozumím, je náročné přijmout IC trest.

Stejně tak tomu je u pasivního RP NPC v celách, možnost jsi měl, to, že se tě nezeptal zmíněným příkazem, neznamená, že ti možnost nebyla udělena. 

Samozřejmě očekávám stížnost na svou osobu, protože jsem se v této stížnosti přiklonil na stranu PSA, ale na to si už tak nějak budu muset zvyknout. Tuto stížnost však zamítám, není důvod k voidu, naopak bys měl být rád, že jsi neskončil za ten chat s banem. 


Powered by LeoSight IFS
LT~46