Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu.


1.1.2022 17:39

Čauko, před asi přibližně hodinou jsem dostal permaban za ''Nedodržení pravidel S2K systému + nepoučitelnost v rámci pravidel'', od koho jiného než od administrátora @Dzardys

Nejdřív ze všeho chci říct že si nejsem docela vědom za co konkrétně jsem ban dostal, ale vzhledem k tomu že to je něco s S2K systémem, tak hádám že šlo o to, že jsme se při jednom klasickém traffic stopu postříleli s PSA. Bascially, šlo o to, že po tom co jsme tam všechny poPKčkovali a zaRPili zbavování se všech důkazů atd, tak jsem začal utíkat směrem ke kamarádově vile, jelikož mi řekli na vysílačku že tam ostatní běží taktéž. Po tom co jsem tam doběhl jsem si všiml že kámoš kterého jsme zachraňovali měl stále pouta, tak jsem si pomocí RP vypůjčil jeho klíčky abych zajel pro kleště. V tom jsem si po cestě všiml, že mám tak cca čtvrtinu HP, což mi hned došlo, že jsem dostal při té přestřelce hity. Takže, rovnou s kleštěma jsem zakoupil i lékárničku, aby mi mohl po zaRPení injuries rovnou hodit pomocí ní heal. Dojel jsem zpátky na vilu, zaRPil jsem štípnutí těch pout a začal jsem si vypisovat status, mezitím co mě kámoš začal ošetřovat. Ještě předtím než to vůbec doRPil mi přilétla perma.

Dále se nemám už jak vyjádřit, jelikož důvod permabanu je docela rozsáhlý a já si nejsem ničeho dalšího vědom.

Pokud se jedná o to, že jsem injuries zaRPil až moc pozdě od té doby co se přestřelka stala, tak ano, zaRPil jsem to pozdě, jelikož jsem si mojich HP dřív nevšiml, chybu v tomhle si uznávám, ale myslím si, že permaban za tohle je docela extrémní trest.

Byl bych nejlépe rád za kompletní unban, ovšem kdyžtak také nemám problém si odpykat nějaký časový trest. Předem děkuju za odpověď.


Powered by LeoSight IFS
LT~32