myslím si, že mohu k tomuto dodat pár mejch slov, neboť jsem byl účastník toho RP..
Dle mého, je tento ban naprosto zbytečný (jako dle mého názoru další spousta banů od určitého admina..)
proč je zbytečný? Řekneme si hned!..
abych vás uvedl do děje.. s ostatníma lidma, se kterýma se vozíme po mapě jsme viděli policii, která jede v plných autech někam pryč, tak jsme si řekli, že se podívame na to, co se kde děje.. Avšak po chvilce toho co jsme jeli za nima @vykurtatuchleba začal předjíždět jedno z vozidel, které hned na to zaplo majáky s tím, že začne RP toho, jak ho zastaví a dá mu obyčejný trafic stop nikde žádný problém, že?(RP také začalo ale než stihl dát doklady nebo něco podobného, oddělil ho ban..) no.. to samé si říkáme i my ale z pohledu Admina, který mimochodem byl v autě PSA taky, to asi v pořádku není..
podle mého je toto pouze zástěrka na skip, neboť v tu dobu PSA vezla kadety(nebo co to je..) na nějaké zkoušení a hold si to někdo nechtěl prodlužovat..
za mě naprosto souhlasím s unbanem či zmenšení trestu a doufám, že nejsem v tomto názoru sám..
s pozdravem Moročko.😀😀
myslím si, že mohu k tomuto dodat pár mejch slov, neboť jsem byl účastník toho RP..
Dle mého, je tento ban naprosto zbytečný (jako dle mého názoru další spousta banů od určitého admina..)
proč je zbytečný? Řekneme si hned!..
abych vás uvedl do děje.. s ostatníma lidma, se kterýma se vozíme po mapě jsme viděli policii, která jede v plných autech někam pryč, tak jsme si řekli, že se podívame na to, co se kde děje.. Avšak po chvilce toho co jsme jeli za nima [user:6220] začal předjíždět jedno z vozidel, které hned na to zaplo majáky s tím, že začne RP toho, jak ho zastaví a dá mu obyčejný trafic stop nikde žádný problém, že?(RP také začalo ale než stihl dát doklady nebo něco podobného, oddělil ho ban..) no.. to samé si říkáme i my ale z pohledu Admina, který mimochodem byl v autě PSA taky, to asi v pořádku není..
podle mého je toto pouze zástěrka na skip, neboť v tu dobu PSA vezla kadety(nebo co to je..) na nějaké zkoušení a hold si to někdo nechtěl prodlužovat..
za mě naprosto souhlasím s unbanem či zmenšení trestu a doufám, že nejsem v tomto názoru sám..
s pozdravem Moročko.😀😀