Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost.

Kenny15

Hráč

19
1.1.2022 22:10

Vážení přátelé,
hned takto z kraje vám chci popřát všechno nejlepší do nového roku a hlavně zdraví.

Rozhodl jsem se, ačkoliv bych neměl, ale přes to opět něco vytáhnu na povrch, co už je staré cca měsíc.

Už v měsíci listopadu, kdy jsem v Montgomery kandidoval na starostu, tak proti mně soupeřil Ressetth, (pravá ruka Zchovankya). V tomto měsíci jsem prohrál o 4 hlasy. (Já měl 24 a on 27. Schválně dávám 4, aby tam byla rezerva jeden hlas, když bych náhodou vyhrál já. O 3 hlasy by to bylo za plichtu). V tom momentě mě zarazilo, že přece je tu několik lidí, co nemá Ressettha rádo, tak mu nedají ten hlas vůbec. Anebo když už, tak jenom z nenávisti vůči mně.

Listopad nechme listopadem, avšak prosinec měl celkem dobrý průběh.
V měsíci prosinec jsem kandidoval ve Fort Carson, kde mi chyběl hlas, aby byl stav vyrovnaný. (Já měl 12, Ressetth 13.). Tady už mě to nedalo spát, a začal jsem pátrat po tom, zda li se nevytvořila nějaká OOC situace. Náhle jsem si všiml, že kolem Insanityho se začalo dělat nějak dusno, tak jsem se do toho ještě více zavrtal.

Později vyšlo na povrch, že fakticky byl prosinec OOC zfalšován, jak ze strany mé kandidatury, tak i ze strany Insanityho.

Rád bych, aby mi bylo vysvětleno, proč se tohle všechno událo. To jsem podle vás až tak velký debil, kokot a já nevím co ještě, že mi nebylo umožněno abych mohl zaRPit nějakou další věc, ve které se celkem dobře vyznám…? Celkem by mě zajímalo, co jsem komu udělal, protože před nějakým časem šlo proti mně pár lidí. Jmenovitě Peťan09 a dále Zchovy v hlavní roli.

Jestli někomu až moc vadím na této komunitě, tak mi to prostě řekněte a já se podle toho budu řídit. Není problém.

Ovšem zpět k věci.

Všechno tohle (OOC zfalšování) řešil @Dzardys ale ovšem bez nějakých patřičných následků.

Rád bych, aby se i po měsíci dostalo k nějakému vyššímu trestu, než byla jenom udělená podmínka ban = perma.

Děkuji všem, kteří za mnou budou při tomhle stát, a spolu dokážeme, aby tohle všechno skončilo. Takhle to přece nejde a doufejme že už nikdy nepůjde.

S láskou, Kenny 15.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
1.1.2022 22:26

? :D

Ano, proti Insanitymu jsem byl. Tohle se s Dzardysem vyřešilo, od té doby si nevšímám Insanityho, ani Insanity mě. Neřešíme se, nehrotíme se, nekomunikujeme spolu. Proti tobě jsem neudělal nic, co by ti mělo zhoršit kandidaturu. Ani IC, a už vůbec ne OOC. 

Tipuji, že se z tohoto zase stane nějaká nesmyslná diskuze, která stejně skončí hádkou. 

Kenny15

Hráč

19
1.1.2022 22:47

@Zchovankyo

Divím se, že ses vůbec ozval.
Řeknu jenom jediné. Dostal jsem nějaké materiály, u kterých bylo potvrzeno, že to bylo OOC zfalšováno. Prostě se to potvrdilo a už to prostě nevyvrátíš. Tenkrát, když si na HZS ušil neplánovanou inspekci, tak mi bylo dopředu jasné, že se taky jednalo o OOC domluvu mezi tebou a Peťanem, kdy jste měli za úkol jediné. Zničit mě. Povedlo se vám. Gratuluji. 

Vážně budeš i nadále dělat problémy? I nehledě na to, co jsi se svým nezodpovědným chováním udělal i IC. Myslel jsem, že si dostal konečně rozum, ale asi jsem se hodně sekl. 

Change my mind.

2.1.2022 10:55

Já se tedy vyjádřím, ač tuto stížnost jakkoli odmítám řešit, protože je to jeden velký guláš a nevidím v tom žádný smysl.

Co jsem tak pochopil, předmětem stížnosti je fakt, že jsi nevyhrál volby. Listopadové. Samozřejmě během toho poukazuješ na všechny okolnosti kolem Zchovankyova chování k některým členům komunity, což je, řekl bych, prozatím také minulostí. Úplně narovinu, jako kandidát jsi neměl zdaleka tolik co nabídnout, jednoduše tvůj oponent byl zajímavější a já, coby nestranná osoba, bych se také přiklonil k protistraně. To "řešení", které proběhlo, akorát tak odpovídalo tomu, že k tvému tvrzení nebyly nalezeny pádné důkazy.

Zfalšované prosincové volby? Ale prosimtě. Veškerý spor, který kolem nich probíhal, byl po IC stránce zcela v pořádku. My jsme to se SedliXem řešili hlavně kvůli tomu, co se dělo OOC, ač tím volby mohly, ale nemusely být ovlivněny. Zcela narovinu, všechny volby fungují tak, že se přikláníš spíše k OOC stránce hráče. My s tím neuděláme nic, void takové akce by určitě neměl smysl, protože OOC názor jen tak neovlivníš.

Příspěvek plný sebelítosti kvůli prohraným volbám není něco, co bych nazval stížností. Určitě nebudeme Zchovankya trestat, já sám si všímám, že od doby, co jsem s ním naposled řešil tu zapeklitost, s ním problémy nejsou, určitě ho tedy nebudu trestat jen tak, protože si to přeje někdo z komunity. K trestu důvod není a já pevně věřím, že už ani nebude, protože i přes všechno kopání kolem sebe s ním nakonec vždy může být rozumná diskuze. Takže v tomto vašem "sporu" stojím na Zchovankyově straně, především protože vím, jak volby fungují, a kolem IC dění mám docela dost velký přehled.

Máš ode mě fórum ban, tak si nech projít hlavou všechna má slova, třeba na to změníš pohled. Ale nepřeji si, abys tu vyvolával spory, i když tvůj názor nezměním. Stížnost bys měl formulovat s patřičnými důkazy, nikoli mentálním breakdownem.