Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o 2 šanci a vysvětlení situace.


neznamy#3931

Smazaný účet

19
2.1.2022 23:40

Ahoj,potykám se tady znovu po týdnu s žádostí o unban,jaký typ banu sem dostal? permanentní už po 2 proč? -Pravidlo 16 ktomu historie,jedno velký vyjadření a můj osobní názor na věc.

1. Už minule jsem psal při žádosti o Un-Ban že máme v plánu rozjezd ilegálni frakce,taky že byla v rozjezdu,byla koupena výrobna,frakční doplněk..a další dal jsem si práci nad tím aby to nebylo kinder mufya a aby jsme měli skvělé RP pro kluky a pro mně,na mně mi nějak nezáleželo ale jde mi o týpky co si chtěli zaerpit ilegalku do ktere jsme dali svůj čas,proto jsem koupil i firmu emperor abych rádoby kvůli RP (Pral peníze přes ní) jenže při únosu (Pepy Nováka ICly) se mělo odehrávat víc děje,nějak se o nás PSA dozvědeli že jsme sním jeli do LS a náhodou vlezli do toho samého baráku,střílelo se,mezitím venku byly policejní jednotky které mířily na nás..a tedka po pravdě,.. ja vten moment utíkal a na fear jsem zapomněl,prostě jsem přemýšlel nad tím jak uteču a vyhnu se IC trestu,jinak dle pravidel RP jsem měl stát,položit kvér na zem a vzdát se..ale taky by 3 chlapci kteří do domu vletěli měli popřemýšlet nad tím že v domě byla IC vysoce postavena osoba v ohrožení a měli vyjednávat,ovšem bavíme se v tomhle bodu o mně,přiznávam moje chyba moje pochybení,avšak se zastanu mé party,proč dostali oni ban? když akce byla voidnuta údajně? netuším nevím jaky to mělo smysl ale držme se pravidla kdy administrátor ma konečné slovo.

2.Další bod bude takovy dodatečný,jedná se o Dzardysovou nenávist k mé osobě,Dzardysi,tímhle bych ti chtěl říci,pokud se ti na mně něco nezdá,pokud se ti mé postavení ve hře nelíbí,pokud se nelibí moje celkové pobytí v Leosight komnitě tak mně to mrzí,byl jsem na tebe několik krát drzý,hnusný,arogantní,jenže ber to takhle,taky si byl určitě v několika věcech arogantní,hnusný..jenže co sem slyšel,z tvé strany jde na mně jenom Zesměšnování a kritika,víš co si o tobě myslím já? taky nehezký věci ale jednu věc musím přiznat nadávky na tebe padnou ale pořád bych si nedovolil te zesměšnovat před větší části komunity jako tomu je u PSA nebo to samý se můžu bavit o Bregovi a jeho pomluvy na mně u HZS discordu,jedna věc se mi libí,si ferový a tohle já cením..kolikkrát máš rozumné názory,jen pokud se ti vážně na mně něco nelibí tak mi stačí napsat na discord,nemám problém zavolat abys mi to mohl říct skrz hovor,přímo mně a nezesměšnovat mně za zády,tohle vše sem slyšel.

3.Tento bod bude žádost,víme že sem byl zabanován za historii a metagaming a 23.12 mi byl udělen po měsíci Unban,jelikož jsem si odpykal svůj trest,jde o to že na skimu mam odehraný RP děj a Ilegalní frakci,Legalní frakci která jela vpořádku,jenže budu opakovat to co v prvním bodu,nevím kčemu ban když se akce voidla,nebo mohlo dojít k ReRP,ovšem chápu pokud akce byla voidnutá kvůli banu,chtěl bych se omluvit za moje chování,mlj přístup.. když jsem ti napsal do PM že metujete na PSA /f a že nemáte hrát na výhru apodobně,když jsem porušil pravidlo při vyjednavaní za Jakub Bocka (Mojí postavu) kde jsem chtěl taky rozjet pěkne RP,rádoby Hon na mně,když jsem vyjednával a spadnul jak blbec ze skály,..a pokračoval v hovoru,proč sem chodil po skálach si budete tedka říkat,jelikož jsem chtěl aby mně nechytili podle signálu,po tom co jsm spadnul tak sem padnul do DM a respawnul jsme se a pořád volal,ktomu u nemocnice byla PSA tak jsem si dal šátek a utekl,potom mi padnul ban na 10 hodin,vážil jsem si toho jelikož to mohl být permanentní ban,prosím Dzardysi pokud se tím zaujměš,dej mi úplně poslední šanci,které si budu vážit jelikož každé šance si vážím,chci PSA a dalším IZS udělat RP a víchlavně při vystupu z domu jsem myslel jen na to že nechcu být v CPZ,celá situace se vymkla z rukou ale plán byl jiný rozjet pěkné RP,prosím,promyslí si to,ovšem pokud trváš aby permanentní ban nebyl zrušen,tak to seberu a budu to chápat.

@Dzardys

 

 

2.1.2022 23:46, odstraněno 2.1.2022 23:54 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.1.2022 06:01, naposledy upraveno 3.1.2022 06:02 uživatelem Dzardys

Meki, nebylo to poprvé, co jste prováděli obdobné odpady. RP neumíš, zdržuješ se v pochybné společnosti a na každou prohru reaguješ PM "metagaming, hrajete na win". Připočtu k tomu zero-tolerance, který jste provedli, když přišlo PSA k vám domů a během loadingu interiéru jste je odpravili. To už jsem jednoduše nemohl nechat být a jel jsem se tam po IC domluvě podívat osobně, mířilo na vás 10 lidí a stejně jste se dokázali hned rozeběhnout, původně jsem vám chtěl dát ještě CKčka, ale tvůj přístup mne přesvědčil o tom, že bych dělal zbytečné starosti záchranářům.

Jak můžeš vidět, ani komunita nesouhlasí s tím, abych ti unban dal. Není to tvá první perma, jednoduše mi přijde, že stále nejsi dostatečně vyspělý na udržení RP na nějaké dobré úrovni, jde ti hlavně o střílení. No, budeš to muset zkusit někde jinde, protože já tě k nám do komunity prozatím nepustím zpět.


Powered by LeoSight IFS
LT~68

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024