Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na přidání NPC do měst.


shejzyn

Hráč

22
4.1.2022 17:06, naposledy upraveno 4.1.2022 17:07 uživatelem shejzyn

 Chtěl bych navrhnout přidání ze pár NPC (spíše více než pár pokud by to vyšlo), například po LV,SF,LS, třeba ke klubům , kasínu nebo i volně po ulici.
Jak vím tak u NPC se může přidat i animace ve kterékoliv dané pozici můžou být, například by to vypadalo jako NPC co si povídají a nebo se jen tak poflakují, kouří si cigaretku (Něco jak je v přístavu BB).

Jde mi o to aby to lehce zvětšilo ten pocit těch měst když už to jsou města, RC je sice herní zona ale hodně lidí i erpí v těchto daných městech.

Dokážu říct, že by to mohlo celkově zlepšit i lepší Passive RP a celkově zlepšilo pocit toho RP v teď řečeno “prázdných městech“.
Nemyslím si že by to nějak mohlo lagovat hru když právě ve městech a celkově mimo RC nejsou takové lagy jako v MG,BB,PC apod..

Jde jen o návrh který mi teď nějak běhá hlavou tak jsem se chtěl lehce vypsat.

Ondraprokop

Hráč

3
23.1.2022 14:44

Podle mě to není špatný nápad i kdyby třeba jezdili jako normalně v san andreasku bylo by to super a že by je bylo možný okrast atd bylo by více rp a byl by z toho více lepší pocit než jen single jezdit kamionem sem tam

 


Powered by LeoSight IFS
LT~54