Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlásenie hráča Adam His

Sillver

Hráč

12
6.1.2022 17:54

Zdravím, chcel by som nahlásiť hráča Adam His.

Ponúkal mi vestu pri banke a já som ju chcel kúpiť. Následne som im dal peniaze a povedali nech idem za nimi do domu tak som išiel. Chvílu som tam čakal a nakoniec ma prepadli s akčkom v ruke. A jelikož ooc sa dohadovali kdo bude natáčať a nakoniec sa typek opýtal či natáča a druhýmu odpovedal že natáča IC ale nepovedal že OOC. A mám taký pocit že túto akciu admin nesledoval takže ich chcem nahlásiť za nepovolený scam a nenatáčanie pri prepadávaní. Zde je log: LeoSight.cz - Herní portál

6.1.2022 18:47, naposledy upraveno 8.1.2022 17:00 uživatelem Matejos

Nechcem nič hovoriť. Aj ja som mel nejaky ten prehrešok ktoré viem že byť nemuseli a mohol som byt doteraz .  Hram tu so Silverom RP. A vidim tu porušenie pravidiel zo strany SAMKA ČIERNEHO, po pozretí videa ktore mi tuto SILVER z tejto RP akcie poslal. 

((Asspulling))

vidím tu v tom videu porušenie pravidiel zo SAMKA ČIERNEHO ‘’ako vytiahol AK47” bez použitia ani len nabindovaného príkazu “/me uchopil AK47 na popruhu a odistil” 

aj keď zo zbrane strielanie nebolo je tam.Ale závisí na uvážení admina ako to vezme.

Podľa pravdila((nenátačanie RP akcie))

31.Přepadení a okradení hráče musí být nahráváno (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Přepadávat lze pouze takové postavy, které mají nahráno více, než 10 hodin. Stejně tak i okrádající musí mít přes 10 nahraných hodin. Přepadení musí být správně RP sehráno. Není možné okrást hráče o klíče, vlastní doplňky a termální vrtačku (ani policie ji nemůže zabavit).

32. Únos hráče musí být nahráván (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Je zakázáno unést postavu, která má nahráno méně než deset hodin (včetně). Únos musí být vhodně RP sehrán, je třeba dbát také na dodržení pravidla č. 20.

vzhladom na to že v logách je len že nahravaju “IC cez akčnú kameru na veste”

Taktiež sa tam z jedneho pohladu da najsť aj obchodný podvod kde ho za učelom ponukania vesty vylákali do domu kde ho okradli a dali PK.Kďe ak to admin vezme ako podvod je dosť šanca že schválený nebol. 

kde mu následne po udelení PK ešte rozbili auto a rozstrielali všetky kolesá. Na teto čin už z ich strany nevidím žiadny RP dôvod.

Ďakujem za dočítanie. Matejos

link: https://youtu.be/yt6iHQvy37o

6.1.2022 19:19, odstraněno 6.1.2022 19:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.1.2022 19:30, odstraněno 6.1.2022 19:31 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Artistiques

Hráč

32
6.1.2022 19:30

Já bych ještě doplnil komentář nademnou, pročetl jsem si celej ten log, nejvíc mi na tom vadí asi to rádoby vyhrožování banem, zbytečné vytváření ooc situace (“díky že to rpíš”), na druhou stranu se divim, že i přes to že se choval týpek podezřele od začátku, tak jsi mu bez problému dal peníze předem, jel za nim, vlezl k němu do baráku a ještě mu dal klíčky od auta a věřil že ti je vrátí, klíčky se prostě nedávaj, nikdy nevíš kdy mu to padne atd, argument že si máš dat report je taky absurdní, mezitim si může vytvořit tři pr*ele kopií klíče…

Na druhou stranu nechápu proč měli za potřebí někoho okrádat i přes to že jsi říkal že máš 20k 😀😀😀, ještě k tomu by se to dalo považovat za obchodní podvod, nalákal tě na domluvený obchod, ten měl mít ofc schválený…

Prosim, když chcete rpit illegal, používejte u toho hlavu, není to tak těžký… 
Okrádat náhodné lidi je sice taky cesta, ale jak by se to líbilo vám? (Jednou sem okrádal týpka co mě okradl den předtim na jiné postavě, nedokážu že to nebyla meta, fakt jen náhoda, borec to odpojil. Bejt na druhý straně hlavně není uplně příjemný, zamyslete se nad tím, mafie ani gangy se NIKDY neživily jen okrádáním NEVINNÝCH lidí.)

Sillver

Hráč

12
6.1.2022 19:47

Ja som od žiačiatku vedel že ma chce okradnúť ale jelikož mi povedal svoje meno aj mi ukázal jeho dom tak som si myslel že si to možem pamatat jelikož to bolo asi 15m pred pk :D po hovorení s lexikonnem ktorý povedal že nie takže si to ic nepamatam... ale nechal moje auto pred jeho domom cele rozbite a ic som začal myslieť o tom či to neboli oni kdo ma okradli :D takže ich teraz pozorujem či to naozaj boli oni a čo sú to zač tý ludia... :D aspon mám rp akciu :D

6.1.2022 20:09

@Sillver jo no urobili chybu, to auto mali odtiahnut 😁 nie nechat ho pred domov. Vzhladom na to ze lokator.ic ukazuje poziciu auta. Clovek moze mat vzdy podozrenie ked sa zobudi bez veci v nemocnici