Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Zeintar


neznamy#5604

Smazaný účet

12
10.1.2022 17:09, naposledy upraveno 10.1.2022 19:29 uživatelem neznamy#5604

Zdravím,
tímto topicem podávám stížnost na hráče Zeintar z důvodu podezření z trollu a mixingu.


Klíčová událost

Klíčovou událostí, od které se odvíjí celá tato stížnost, je soudní proces, který proběhl dne 8. 1. 2022, mezi časy 18:00 až 20:15. Na tento soudní proces Zeintar zavítal celkem na dvou postavách - Yukimura Torio a Yulia Klavdia Yurievna. Na obou postavách se za každou cenu snažil dostat do soudní síně, přestože mu bylo řečeno, že dovnitř vpuštěn nebude.


Troll na postavě Yukimura Torio

Jako první dorazil na budovu soudu jako postava Yukimura Torio, kdy přibližně kolem 18:10 přišel do budovy soudu, údajně postřelený. Samozřejmě mu byla zavolána záchranka a tak dále, avšak nikdo ze záchranky nebyl dostupný, a proto se použilo již známé "passive ZZS". Z budovy soudu byl tedy přibližně kolem 18:12 odvezen jedním z policistů (nejsem si teď jistý, kdo přesně to byl) do jedné z nemocnic. O nějakou chvíli později, přibližně kolem 18:26, se na budovu soudu vrátil a dožadoval se opětovného vstupu do síně, přestože jsem ho předtím v síni nezaznamenal, i když jsem uvnitř celou dobu byl. Argumentoval tak, že si v síni zapomněl kšiltovku. Nikdo však nezaznamenal a ani v logu nikdo z policistů nemá napsáno, že by kšiltovku v interiéru soudní síně pokládal. 

Kšiltovku jsme tam jako policisté nějakou chvíli hledali, avšak nikde jsme ji nenašli. Domníváme se proto, že se dopustil trollu. Žádám tedy členy AT, aby prověřili, zda-li došlo v interiéru soudní síně, dne 8. 1. 2022 v časech mezi 17:50-18:30, k položení dané "RALLY EVENT" kšiltovky.


Troll na postavě Yulia Klavdia Yurievna

Když Zeintar zjistil, že se do síně nedostane jako Yukimura Torio, zřejmě ho napadlo, že se do síně může dostat jako bývalý člen DOCAR, jako postava Yulia Klavdia Yurievna. Přibližně kolem 18:40 tedy za tuto postavu dorazil do budovy soudu a opět se dožadoval vstupu do síně. Tentokrát však argumentoval tak, že je uvnitř vězeň, na kterého má dohlížet.

Po nějaké chvíli mu došlo, že se tam zkrátka nedostane a napsal tedy, že počká. Během toho jsem se ho snažil prolustrovat, stejně tak jako všechny ostatní, kteří do budovy soudu vstoupili. Konkrétně jsem se zeptal v čase 18:54.

Odpovědi jsem se však nedočkal, odezva od Zeintara byla však o nějakou chvíli později v OOC chatu.

Je pravdou, že po nějakých deseti minutách od mého doptání mu to crashlo. Dobře, dělal si palačinky, byl čas večeře, nevadí. V RP jsme tedy pokračovali dále, přestože s dvaceti minutovým zpožděním. Dočkali jsme se dokladu, zjistili jsme, že jeho postava není zaměstnána v DOCAR, přestože postava měla připlou legitimaci. Celou věc jsme tedy řešili v rámci IC, diskutovali jsme, proběhla výměna názorů, avšak během této výměny názorů došlo k dalšímu trollu, vedoucímu až k aroganci, ze strany Zeintara.

Jeho postavu jsme tedy zatkli, ještě ten den jsem podal žádost o ZSP státnímu zástupci a druhý den vyšel rozsudek.


Mixing sporu z postavy Yulia Klavdia Yurievna na postavu Yukimura Torio

V sobotu, 8. 1. 2022, hodinu před daným procesem, jsem se za svou druhou postavu, Anastasia Kozlova, pokoušel získat pilotní průkaz, konkrétně licence ARC, AGC, ROT a typerating na Maverick. Zkoušky vedl Zein za svojí postavu Yukimura Torio. Vše šlo bez problémů, ARC a AGC jsem zvládl, přestože se mi ROT nepovedlo získat, vše bylo v pořádku.

Druhý den, 9. 1. 2022, v časech již po vydaném rozsudku postavy Yulia Klavdia Yurievna, jsem na své postavě, Andrej Vesely, zkoušel získat úplně stejné licence, jako na postavě druhé. Domluvili jsme si tedy schůzku, vše až do začátku zkoušky proběhlo v pořádku. Během zkoušky mi byly pokládány mnohem složitější otázky, které si zřejmě i sám Zein hledal. Otázek bylo značně více, než otázek u zkoušek na druhé postavě, Anastasii Kozlove. Domnívám se tedy, že si Zein vzal rozsudek, kterým byl potrestán na postavě Yulia Klavdia Yurievna, osobně a úmyslně mi znemožnil licence nabýt.

Pro porovnání přidám otázky, které mi byly kladeny v den klíčové údálosti, a otázky, které mi byly kladeny den po klíčové události.


Otázky, kladené v den klíčové události, během zkoušek mé postavy Anastasie Kozlove













Otázky, kladené den po klíčové události, během zkoušek mé postavy Andrej Vesely



















Schválně přidávám i pár mých odpovědí, zejména těch, ve kterých jsou mé odpovědi podstatné.


Myslím si, že z přiložených screenů z logu je jasné, že požadavky pro udělení daných licencí se za ten den velmi zpřísnily, stejně tak jako počet otázek a doba trvání zkoušky. Dále bych zmínil, že jsem Zeinovi zmínil, přestože v IC, že nemám tolik času (ten den jsem musel stihnout vlak). Domnívám se tedy, že Zein úmyslně protahoval dobu zkoušky, úmyslně pokládal otázky, ke kterým zde, na leosight fóru, nenajdu odpověď, a úmyslně mi dal nakonec NOTAMy, se kterými bych se zdržoval. Daný úkol ohledně napsání NOTAMu jsem odmítl a odešel, protože jsem musel být za patnáct minut na nádraží, aby mi neujel vlak. Dále si lze dle mého povšimnout, že ze mne Zein dělal blbce, což lze názorně ukázat i na dalších záznamech v logu.


To je nejspíš vše, co bych chtěl v souvislosti ke stížnosti zmínit. Pokud bych si na něco vzpomněl, dodatečně bych to dodal.

-Mareeek

E: Mixing sporu z postavy Yukimura Torio na postavu Yulia Klavdia Yurievna => Mixing sporu z postavy Yulia Klavdia Yurievna na postavu Yukimura Torio

E2: U toho "ťuknutí" jsi mě nežaloval, protože sis myslel, že jsem rozumnej (dle tvých slov). Nevím, kde jsi poté ICly přišel k tomu, že jsem se vybarvil, když jsme od té doby IC interakci neměli (mimo sobotního soudu a včerejška). Jedinou interakcí byl voidnutej traffic stop.

E3: Rozhodně jsem u té zkoušky neudělal tolik chyb, jako u zkoušky za Anastasii, a už vůbec né tolik hrubých (to se dá ostatně vyčíst i v logu). Na Anastasii AGC mám, na Andrejovi ne. Jediná možná arogance byla poté, kdy jsi mi tvrdil, že Maverick je základním typeratingem na ROT a dával jsi mi za chybu, že jsem správně odpověděl, že základním typeratingem je sparrow.

10.1.2022 17:16

Ahoj, děkujeme za nahlášení.

V brzké době se po domluvě budu stížností zaobírat společně se SedliXem a případně dalšími členy AT, aby řešení proběhlo co nejhladší cestou a rozsudek byl vyřknut takřka unisono. Očekávej, že tě s nejvyšší pravděpodobností ohledně tohoto hlášení kontaktujeme a vyžádáme si případné další důkazy. Pokud k této stížnosti má někdo něco dalšího, přepošlete mi to na Discord Dzardys#3287, pokusím se odpovědět na vše. 

Zeintar

Hráč

49
10.1.2022 17:38, naposledy upraveno 10.1.2022 17:44 uživatelem Zeintar

1.) :D

2.) Troll za Yukiho. Jaký? Jel jsem se podívat na soud, u mýtných bran (u montgomery) se zamnou otočila černá audi a začala po mně střílet, střílel jsem po ní zpět, tak jsme se tam chvilku v autech přestřelovali, až dokud mi oni neprostřelili zadní kolo. Následně jsem zastavil (zhruba v lokaci LVPD stanice) - neboť se nedalo dál pokračovat v jízdě a utekl jsem. Kam? Do budovy soudu. Všiml jsem si, že mám ubráno zhruba 3 cm HP, nebyl jsem si jistý, zda-li mě trefili (protože neznám, kolik ti dá Glock po hitu do auta), tak jsem radši RPil injuries. Po té, co mě některý policista ošetřil a odvezl do FNLV, došel jsem zpátky s tím, že jsem na soudu byl, že jsem si tam zapomněl čepici. Řekli jste mi, že tam čepice není, tak jsem šel pryč. Je to něco proti pravidlům? Je to čistě IC věc, která se řeší ICly. Trolling to rozhodně není.

3.) Troll za Yulču ? Jaký? Doslova jsem tam přišel s tím, že jsem si (i oocly myslel), že jsem pořád v DOCARu, tak že se klasicky podívám na soud, že proč ne. Nasadil jsem si legitku, vy jste tam dělali brikule, pak jsem si šel udělat palačinky a pak jsme ty vaše brikule dořešili. Vy jste Yulču zatknuli, nechali jste ji dát do vězení a hotovo. Jsem za to rád, Yulča byla moje poměrně mrtvá postava, tak aspoň je to oživené a aspoň bude nějaký funny soud. Proč tam byly ty /do? Protože se zrovna Yulča bavila s Robertem Dragovem (BOTRobert), ale Cole a ty jste do toho nepříjemně skákali. To /do bylo na místě, protože to vypadalo tak, jako když se dva dospělí baví a jejich dítě jim skáče do řeči.

4.) Mixing z LKRC? To si děláš humorníčky ze mně, ne? To, že jsi měl těžší AGC test není kvůli tomu, žes zatkl nějakou moji druhou postavu, je to čistě kvůli tomu, že jsi ICly arogantní a prostě tě nemám rád. Začalo to už tím, jak jsme se před pár měsíci ťukli, tak jsem se s vámi soudil. Ty jediný jsi u soudu nebyl zmíněn, protože jsem myslel, že jsi rozumný. Další dny na to, jsi se vybarvil v celé kráse. Konstantně jsi byl ICly arogantní, snažil jsi se Yukiho načapat za každou blbost. To jsi prakticky dělal celou dobu. Nadále, když jsme měli ARC test (i AGC), doslova jsi s Yukim hádal, že nemá pravdu. To je, jako kdybys dělal nějakou maturitní zkoušku a začal by jsi se s učitelem hádat, že on nemá pravdu. Bejt na místě toho učitele, dal bys to tomu studentovi? Já taky ne. To, že nemáš OOCly moc času, jsem si neuvědomil, ale kdyby ses mě OOCly zeptal, mohli bychom zkoušku rozdělit na 2 dny, já bych s tím problém neměl. Tys ale fláknul s papírem a odešel jsi.

//EDIT - U těch zkoušek jsi taktéž udělal několik chyb, poměrně hrubých. Snažil jsem se ti však dát ještě šanci na to, to opravit, jenže dělal jsi další a další chyby.

TL:DR pro ty, co to nechtějí číst:

1.) Jsem rád, že mi Yulču zatkli, aspoň na ní teď nebude nuda. Rozhodně to není důvod, proč se někomu "mstít"

2.) Žádný troll jsem nedělal

3.) To, že jsi ICly arogantní logicky ovlivní IC příběh. OOC s tím nemá co dočinění.



11.1.2022 14:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
11.1.2022 15:20

Říkáš, že jsi neudělal žádnou hrubou chybu, že bych ti AGC dát měl. Udělal jsem si tedy čas a vypsal jsem všechny tvoje chyby, co jsi udělal. 

 

 

 

 

Nadále se nehodlám vyjadřovat, jak jsem ti napsal na discordu. Zbytečně to tady administrátorům přitěžujeme. Pokud Dzardys, nebo SedliiX bude něco potřebovat, určitě nás kontaktují na discordu - například další důkazy, protože ty, kdybych měl semka posílat všechny, bude příspěvek nekonečně dlouhej. Nebudeme tu z toho dělat diskuzi :)

11.1.2022 15:31, odstraněno 16.1.2022 16:17 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
29.1.2022 17:40

No, je to nějaká doba, co je tato stížnost otevřená. Proto si dovolim ji uzavřít. Po hromadné diskuzi v AT jsme dospěli k názoru, že tento spor nebyl v pořádku ani z jedné ze stran. Taktéž nikoho, alespoň prozatím, trestat nebudeme. Každopádně v případě Zeina bych si doporučil uvědomit, že je po permabanu a že k dalšímu je o to jednodušší přijít, případně k normálnímu banu, pokud to nebude závažná záležitost. Navíc jsem v poslední době o žádném sporu neslyšel, proto bych řekl, že došlo ke zlepšení a tím pádem alespoň prozatím považuji problém za vyřešený.


Powered by LeoSight IFS
LT~102