Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žasost o unban


Milanecko

Hráč

2
12.1.2022 17:36

Dostal som ban za nonrp oprava vozu,nehral som ja hral brat len mi prišiel do izby a že mám ban, poprosím o unban prosím 

12.1.2022 18:20

Já vám snad za ty bratry v pokoji a vypadlé internety začnu ty tresty prodlužovat, protože to snad nemůžeš myslet vážně. Najdi si originální výmluvu - nebo ideálně přiznej barvu, protože takhle to daleko nedotáhneš.

Milanecko

Hráč

2
12.1.2022 18:31

Když neveríš Ok tak ha pockaj tech 9hod :D

 

12.1.2022 21:31

Ahoj,

Ban jsi obdržel odemne a to za již zmíněnou nonRP opravu vozu.

Tak si zde vypíšeme jak a co kde se stalo.

Byl jsem u banky prodat pár věcí, tak tam čekám na kupujícího který nakonec dorazil. Po chvíli k nám dojedeš ty s kamarádem v černých audi a8 s černým a červeným šátkem na ústech, nic jsem neřekl okey je to asi nějakej skimo trend toto mít. Neřešil jsem to a najednou v chatu, "Neznámý C2 opravil vozidlo". No tak sem se lehce udivil a koukám do F8 či jsi neužil náhodou /ame, jelikož jste stáli spolu za rohem banky. No a tam nic, prostě sis opravil vozidlo na místě bez RP. A to, že to byl bratr? Pochybuji, že by věděl, že má jet za tvým kamarádem.

Nedostatečné odůvodnění proč by jsi měl dostat unban. Tudíž žádost zamítám.

Pokud i tak nesouhlasíš s trestem kontaktuj mne na mém discordu: Phobios#4861.

Přeji ti hezký zbytek večera.


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo