Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban


Twixicek

Hráč

1
13.1.2022 11:01

Zdravím, chci si zazadat o unban z úvodu ze se doma velice nudim, nemám kamarády a nemám s kým hrát csgo a komu se smát ze je picus, ale to nadační je vzajemne. ban jsem dostal bez důvodu ale majitel si furt stojí za tím ze jde o nuke, ale ten si již dávno vyřešil soudem, poté jsem majiteli ukradl server, ale na serveru jsem nic nepoškodil, poté co jsem majitelovi vrátil práva mě ihned zabanoval, a když jsem mu psal furt se vracel k nuku který je už vyřešen, takže píší sem aby to řešil někdo kdo je vise postaveny a zařídí mi unban, také jsem dostal nitro, tak mohu hodit bustik..prozatím děkuji a s přáním divného dne 

BUZIK321

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

ToxicCZ

Hráč

7
13.1.2022 11:06

Schvaluji, nyní se můžeš vrátit na toxické doupě

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vydávání se za administrátora, nadbytečné vyjadřování
13.1.2022 14:00

Úplně nechápu, čeho se snažíš docílit, ale zdá se mi, že si trochu pleteš servery. Nebo přinejmenším žádost trollíš, proto tě požádám, abys sepsal něco konzistentního, než to půjde někdo řešit. Nejsem administrátorem, který tě zabanoval, avšak příspěvek i tak uzamknu, protože to, co zde píšeš, nedává smysl, a akorát by se s tebou případně někdo zbytečně namáhal.


Powered by LeoSight IFS
LT~40