Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB a smazání banu z historie


Jacko88

Hráč

41
13.1.2022 19:05

Nečekal jsem, že se k sepisování žádosti o unban ještě někdy dostanu, ale jsem tu... Proto tě prosím @Dzardys-i, aby jsi mi ban odebral a byl mi taktéž smazán z historie. Důvodem banu je NonRP injuries. A abych pravdu řekl, ani nevím, že bych se toho dopustil. Pár vteřin před banem, když jsem sjížděl z dálnice (A jel jsi za mnou.), se mi hra sekla (Takzvaný lag) a zatáčku jsem projel driftem/bokem (A nevím, jestli jsem něco srazil, nebo mě bylo vidět narazit do zdi, či brány Midnight Cats.), což je u toho mého Pontiacu po lagu zvykem. Hned druhou zatáčku jsem projel taktéž bokem a pak už se mi točilo kolečko a odpojilo mě to ze hry a ukázalo mi to ban. Myslím, že logicky kdybych nějakou kolizi, či náraz viděl, RPil bych, viděl jsem za sebou Dzardyse a vážně nejsem takovej idiot, abych kvůli jednomu nárazu, či škrábanci (Vážně nevím, co se tam stalo, že bylo potřeba RPit injuries.) riskoval, že přijdu o TP a o možnost, dostat se do HT. Ještě jednou moc prosím o udělení unbanu a smazání banu z historie.  A popřípadě pokud máš video Dzardysi, tak bych ho rád viděl, díky moc Jacko.

13.1.2022 19:08

Video mám, avšak nemyslím si, že to bude potřeba. Přihlédnu na to, co jsi psal zde, a co psali i mí kolegové, a ban ti tedy smažu, přeci jen ani mně není příjemné kazit hráčům, kteří se snaží, přihlášku do Helper Teamu.


Powered by LeoSight IFS
LT~38