Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Nábytek


jonys7

Hráč

52
10.7.2018 13:00

Název frakce: Nábytek

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Liza_Maurene

Startovní kapitál: 50000

Popis frakce: Výroba a rozvoz nábytku. Byla by to firma na výrobu nábytku ve firmě by bylo pár stroju na kterých by se ten nábytek dělal třeba na skříň by bylo potřeba 10 dřeva a jedno železo (příklad) odečetlo by to suroviny a skříň by se objevila ve skladě kde by členové frakce jí naložili do auta a odvezli tak jako když děláte kurýra prostě někam do obchodu kde by se dostali peníze ovšem v obchodě by to stálo třeba 5 tisíc ale nám by to dalo třeba 20 tisíc aby jsme zaplatili hráče zaplatili suroviny od lidí nebo od saldivera a také aby nám něco zbylo na rozvoj / kupování vozidel zvýšení platu a podobně.

10.7.2018 13:46

Název frakce velice originální. Ve firmě bude tolik strojů, kolik koupíte (1 milion za kus, který jde do voidu). Suroviny potřebné na nábytek se určí skriptem, jakmile bude dodělán (současně se na něm pracuje). Nevozili byste to do obchodu, ale sami prodávali hráčům. Přesto všechno trváš na založení frakce?

jonys7

Hráč

52
10.7.2018 13:51

Tak zatím stačí jen jeden stroj uvidíme jak to půjde taky by bylo dobrý když už teda to máme prodávat my aby některý baráky byli bez nábytku ale zas o něco levnější aby je to nutilo si nábytek kupovat od firmy.. taky by to chtělo teda obchody ve kterých by ten nábytek nebyl na prodej nebo aby si ten nábytek koupili od nás a pak ho prodávali nebo obchod s nábytkem udělat přímo pro nás označit ho na mapě a my tam ten nábytek budeme dovážet a prodávat ho tam přes NPC

jonys7

Hráč

52
10.7.2018 17:58

Taky by to chtělo stroj co vyrábí jen nábytek aby ho neměli každá mafie a podobně

29.7.2018 22:44

Trochu to tu uvázlo bez dořešení. Máš-li stále zájem o tuto frakci, pak ji schvaluji. Pro vytvoření a pořízení strojů kontaktuj ve hře administrátora prostřednictvím reportu.


Powered by LeoSight IFS
LT~36