Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kvalitní rp Pabla Lizardixa


smrdishaha

Hráč

10
22.1.2022 23:44

zdravím, dnes jsem jel těžit suroviny,  prodal jsem je a odjížděl jsem pryč, když v tu náhle do mě  narazí nějaký člověk co jel v protismeru, jel jsem asi 70km za hodinu, typek doslova odletěl, já jsem zaerpil status, /me atd., tak se tak pomalu jdu podívat jeslti je v pořádku nebo jeslti nemam zavolat záchranku, (měl jsem raptora takže jsem byl docela v pohodě) tak takhle jdu, a vidím status klučiny, měl status " teče krev z nosu" to znamená, že do mě nabortil asi v 100km za hodinu, odletěl, skoro se převrátil a byl v pohodě a jen mu tekla krev z nosu ? tady jsem už nevedel, ačkoliv asi všichni víme, opravy na raptora nestojí pár korun, a mne skoro hořel motor :D tak jsem se ho zeptal jeslti mi nedá nějaké ty peníze na opravu nebo Jestli se neomluví, typek nic nedal a ani se neomluvil, po chvíli řešení blbosti prijeli moji kamosi taky dovezt material, potkali me, tak jsme si začali povídat atd, ale můj kamarád byl naštvaný, a chtěl ho okrást nebo aspoň dostat pár korun od něj na opravu ktera stoji cca 60k, on odjel, tak jsme hned sedli do auta a jeli jsme za nim, týpek jednou srazil lampu - neerpil to, jel do dillimore a před takovým tím barem jsem do něj asi v 50ti km nabortil raptorem, on se asi 5x prevratil, nezaerpil nic a odjel, tak jsem mu zacel psát o rp, on odjel do garáže sve firmy a začlo to, udělejte si svůj názor, ale podle mě toto není hezké, mám tady pár fotek pmky, tak se podívejte. :) přeji hezký den -smrdishaha

Matejos

Hráč

36
23.1.2022 00:19

Takáto RP úroveň hráčov kazí iba skimo.

No ak ste ho chceli okradnuť tak by ste mali mať video od zaciatku akcie najlepsie. Tam by to bolo zachytene. No asi ste nezapli natáčanie kedže ste videli ako hrá.

Non rp inj, driving a ani non fear mu neni z logu dokazatelné. 

Ale tie nadávky v OOC tam sú. Takže už je na adminovi ako rozhodne. Ale ak to chceš dať ako nahlásenie malo to isť do inej témy.

moje menšie vyjadrenie. Matejos

23.1.2022 00:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

smrdishaha

Hráč

10
23.1.2022 08:38

jo ? ja bych si nebyl jistej, ja to rpil vic, ale ty to vědět nemůžeš když si se 5x prevratil a jel dál, ja tam erpil, a mezitim jsi odjel do garaze svoji firmy


Powered by LeoSight IFS
LT~30