Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Více práci


neznamy#6188

Smazaný účet

1
23.1.2022 22:18

:) každej jistě známé ježdění kamionem,security a delivery. Ale co něco takového nového kde prostě nejde o ježdění, manuální práce? Ano koho by nebavilo ježdění ale co si budem

----------------------------------------------------------------------------

trucker-pomala jízda a to nemluvím o tom když vás někdo okrade

 delivery- furt vystupovat z vozidla není extra kafíčko 

Security- těch 5 min koukání na TT vždy omrzí 

Každá z těchto prací je jen o tom aby si hráči nabrali prachy, přivítal bych práci kde je víc toho RP. Díval jsem se a taky tohle jsou dovudy proč se hlásí do PSA atd hráči. Chtějí více RP při práci.

Proto jak píšu bych ocenil práci která bude dávat hlavu a patu,strašně se mi líbí práce typu horníka ale bohužel je jen jedna. Ocenil bych něco jako elektrikář,pracování v obchodu atd. :) Budu moc rád když by mi někdo z AT napsal názor. Děkuji.

Artistiques

Hráč

32
24.1.2022 01:10

Ahoj! Zmínil jsi práci v obchodu, ta vlastně jde, jednoduše to vymysli pomocí modulu shop, místo toho aby jsi byl prodavač se musíš starat o to aby NPC mělo co prodávat, můžeš se ale postavit vedle něj ;)

Práce kde je víc RP? Zmínil jsi jen PSA, co třeba ZZS nebo HZS? Tam máš taky rp dostatek…

Pokud hledáš social RP, koukni na RCN, reportérů je málo, pokud projdeš výběrkem, určitě RP reportéra oceníš, je to něco jiného ;).

Co třeba DOCAR? Vedení vlastní firmy? Založení vlastního klubu? Právní firma… možností je spousta, pokud tě něco napadne, nebude to ale výdělečné (například jako je RCN) zažádej si o to, aby ti to financoval stát :-)


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024