Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o navraceni vozidla


Aris

Hráč

1
26.1.2022 19:10

Dobry den, 

dne 25.1. Mi PSA zabavila vozidlo 2008 Mercedes-Benz CLS500 (cislo:4292) za nezaregistrovane vozidlo a rekli mi ze az budu mit vozidlo zaregistrovane tak at prijdu za jednim z policistu a ten se mnou pro auto zajede. Kdyz jsem se dnes 26.1. pokousel spojit s nejakym policistou tak me kazdy ignoroval nebo poslal pryc. A jeste se chci zeptat kde mam najit a podat prislusny formular o kterym mluvite u jinych zadosti.

Diky, David Nguyen.

28.2.2022 15:36

Vážený podateli,

děkujeme Vám za zaslání podnětu, avšak se obáváme, že Vám nebudeme moci touto cestou vyhovět. Odtahové parkoviště PSA spravují naši správci, které budete muset kontaktovat prostřednictvím formuláře, který naleznete v sekci O nás. Do tohoto formuláře nezapomeňte vyplnit veškeré potřebné údaje, aby řešení Vaší žádosti mohlo proběhnout co nejrychleji.

S přáním pěkného dne,

nadporučík Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~19