Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Request o UNBAN.


28.1.2022 21:31

Ahoj všichni, dnes 28.1 jsem dostal ban za

Pravidlo 19, NonRP driving, Odpojení z RP akce.

NonRPDriving za ježdění s Audi A4 Po trávě jako na motorce, Pravidlo 19 mi nějak vypadlo z hlavy což se opravdu omlouvám, Odpojení z RP akce bylo protože jsem dal alt a tab na plochu, a když jsem kliknul na logo gtačka abych šel zpět do hry, tak to prostě crashlo na ploše. Strašně mi to zasekalo pc nešlo nic ještě jsem se zkoušel připojit ale bohužel to nešlo protože už jsem měl ban. S banem souhlasím jen mě štve to odpojení z rp akce.. Jsem si vědom všeho co jsem udělal, a můžu slíbit že by se to už neopakovalo. Je mi to opravdu líto, měl jsem dneska ve skimu ještě hodně věcí v plánu.

Přísahám že by se to už nestalo, tímhle žádám o unban.

Ban mi udělal @BOTRobert.

Díky a hezký večer

Dandy

Hráč

4
28.1.2022 21:57

Čau, možna ti udělam radost. Skus si sehnat log od někoho s kým jsi erpil protože pokud ti to opravdu crashlo jak jsi říkal,tak by to ta daná osoba měla mít v logu a když to hodíš nějakému administrátorovi tak by ti mohl skrátit ban za to odpojení. Je to jen takový tip 

28.1.2022 21:58

Rpil jsem s policajtem, jmenoval se Andrew a příjmení nevím. Ale vím že to nebyl Andrew Rock

BOTRobert

Hráč

29
28.1.2022 23:09

Zdravím

Tak začneme nejdříve s radícími Radky a Tomáši. Ničeho se neboj, logy jsem dostal ještě před udělením banu. Nedávám bany na žádost ani bez důkazů. Tudíž se doopravdy jedna o odpojení, avšak chápu problém zmražené obrazovky, sám ho znám. Co jsem tak našel, čekalo se kolem 10 minut a uznal jsem za vhodné déle nečekat. Ban máš poměrně krátký vzhledem k tomu, co vše jsem viděl za videa s tímto spojeno. V klidu se vyspi a zítra ráno, spíše před obědem, si opět zahraješ. Tudíž tuto žádost Zamítám.

((Sliby, že se to nebude opakovat a tomu podobné zprávy, těch tu bylo nespočet a téměř nikdy se nedodrželi. Na toto bohužel nevěřím.))


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo